Αυτοί είναι οι τρείς μύθοι για την μπαταρία του κινητού

Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που αγοράζουμε νέο κινητό τηλέφωνο φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά τις μεθόδους για την φόρτισή τους.

Να ακολουθούμε τις «by the book» οδηγίες όμως για την φόρτιση του κινητού μας εγκαταλείπεται λίγες μέρες μετά την αγορά, μια και πάντα όλοι κάνουμε τα πράγματα που ξέραμε. Φορτίζουμε δηλαδή τα κινητά μας ολοβραδίς, δεν περιμένουμε ποτέ η μπαταρία να εξαντληθεί εντελώς μέχρι να την ξαναφορτίσουμε και τέλος, κρατάμε πάντα το κινητό ενόσω αυτό φορτίζει.

Είναι όμως στ αλήθεια μύθοι αυτά τα τρία σημεία;

Φόρτιση του κινητού το βράδυ: Όλοι βάζουμε το κινητό

μας να φορτίζει το βράδυ ενώ εμείς κοιμόμαστε. Αρκετοί είν αυτοί που λένε ότι το τηλέφωνό μας χαλά. Πρόκειται για ένα μύθο αφού τα έξυπνα τηλέφωνα διαθέτουν μηχανισμούς που διακόπτουν την φόρτιση, όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Να φορτίζουμε το τηλέφωνο όταν η μπαταρία εξαντλείται: Είναι καλύτερο να πραγματοποιείται μια φόρτιση την ημέρα όταν η μπαταρία είναι σε χαμηλά επίπεδα παρά να αφήνουμε την μπαταρία να εξαντληθεί.

Να μην χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο ενόσω αυτό φορτίζει: Τίποτα δεν «καίγεται» και τίποτα δεν χαλάει όταν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνό μας ενόσω αυτό φορτίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα