Αύξηση 30% στο κόστος διοργάνωσης γάμων

Ο κορωνοϊός έχει βάλει.. χέρι στα όνειρα των ζευγαριών που θέλουν ν’ ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού δεν μπήκε εμπόδιο μόνο στις τελετές γάμου από πλευράς μέτρων, αλλά και από θέμα κόστους.

Λόγω των lockdowns, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετώπισαν, όλες οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να αυξήσουν  κατά πολύ τις τιμές τους, ώστε να μπορέσουν ν’ αντεπεξέλθουν και να καλύψουν τις ζημιές που υπέστησαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο που εμφανίστηκε η πανδημία στη ζωή μας.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός δεν είναι ο μόνος που ανεβάζει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά

τώρα πια και ο πόλεμος στην Ουκρανία βάζει το χεράκι του ώστε να αυξηθούν κι άλλο οι τιμές, ειδικά σε είδη σίτισης και πρώτων υλών, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνεται, στην περίπτωση γάμων και τελετών, η τιμή ανά άτομο σε δείπνο αλλά και αρκετές άλλες υπηρεσίες.   

Οι γάμοι που θα διοργανωθούν τις επόμενες χρονιές αναμένεται να έχουν αισθητές αυξήσεις στις τιμές, οι οποίες ενδεχομένως να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν το 30%, ενώ μία συνήθης αύξηση θα μπορούσε να ήταν το μάξιμουμ στο 7-8%. Η αύξηση του 30% σημαίνει πως αν ένας χώρος δεξίωσης είχε τιμή ανά άτομο τα 25 ευρώ, τώρα η τιμή του ανέρχεται στα 30-32 ευρώ ανά άτομο. 

Διαβάστε περισσότερα στη «Σημερινή» που κυκλοφορεί. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αύξηση 30,afxisi 30