ΑΚΕΛ: Στήριξη υποψηφιότητας Νεόφυτου Παπαλαζάρου για Αντιδήμαρχο Γερίου

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας επικύρωσε την απόφαση της συνέλευσης των μελών του ΑΚΕΛ Γερίου για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νεόφυτου Παπαλαζάρου για τη θέση του Αντιδημάρχου Γερίου.

Ο Νεόφυτος Παπαλάζαρος είναι τα τελευταία εφτά χρόνια ο Δήμαρχος Γερίου. Ως επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου, με συλλογική δράση,

έχει καταφέρει να υλοποιηθούν σημαντικά έργα προς όφελος των δημοτών Γερίου ενώ έχουν τροχοδρομηθεί αρκετά άλλα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Δήμος.

Με δεδομένη τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω της οποίας ο Δήμος Γερίου πλέον θα λειτουργεί ως Δημοτικό Διαμέρισμα του νέου Δήμου Λατσιών – Γερίου, το Γέρι χρειάζεται ένα Αντιδήμαρχο με την πείρα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νεόφυτου Παπαλαζάρου, τη συλλογικότητα, την τιμιότητα, τη μεθοδικότητα και την αποδεδειγμένη αφοσίωση στο στόχο για μια πιο ανθρώπινη Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα έχει κοινωνικό και προοδευτικό πρόσημο για τους δημότες, ενός Αντιδημάρχου θα μπορεί να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία επτά χρόνια στο Γέρι.

Για το ΑΚΕΛ, ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τη θέση του Αντιδημάρχου Γερίου. Με την εκλογή του εκπληρώνεται ο στόχος της εκλογής ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες και αυξημένες τοπικές ανάγκες, με πρόσημο σύγχρονο, κοινωνικό και οικολογικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα