ΑΚΕΛ: Το χρονοδιάγραμμα για την επικύρωση υποψηφιότητας Μαλά

Στο ΑΚΕΛ ανεβάζουν ρυθμούς και ήδη το πλάνο στην Εζεκία Παπαϊωάννου θα εντατικοποιηθεί και τον μήνα Αυγουστο. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει η συζήτηση στις κομματικές ομάδες βάσης του ΑΚΕΛ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η σύνοδος των επαρχιακών επιτροπών του κόμματος, οι οποίες αναλαμβάνουν να ομαδοποιήσουν τις απόψεις

και να δώσουν το αποτέλεσμα στην Κεντρική Γραμματεία.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνεδρία της Γραμματείας και του Πολιτικού Γραφείου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συνέλθει και η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η οποία θα διαμορφώσει την τελική πρόταση προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη.

Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οπόταν και θα ληφθεί η τελική απόφαση και θα ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα.

Όσον αφορά τον ίδιο τον υποψήφιο συνεχίζει τις επαφές και με άλλα άτομα, αφού στόχος είναι να ενταχθούν στην ομάδα υπερκομματικά πρόσωπα που θα ενισχύσουν την εικόνα της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα