Ακιντζί για Κυπριακό: Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για λύση

Την πολιτική του βούληση και την αποφασιστικότητα του για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος εξέφρασε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Μουσταφά Ακιντζί, τόνισε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι έχει πραγματική πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να επιδεικνύει αυτή τη βούληση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Το κυπριακό πρόβλημα είναι ένα ζήτημα με διαφορετικές διαστάσεις και αντιμετωπίζεται σε ένα κοινωνικό, διακοινοτικό, εθνικό και διεθνές

πλαίσιο. Αυτός είναι ο λόγος που επιδιώκουμε τόσο εμείς όσο και η ελληνική κοινότητα, καθώς και η Τουρκία και ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη διεθνή κοινότητα γενικότερα για επίλυση. Τα προηγούμενα χρόνια έχει δημιουργηθεί μια σοβαρή πρόοδος σε σχέση με αρχές και έγγραφα. Η πραγματική πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα είναι απαραίτητη για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα που βασίζεται σε αυτά. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε αυτή τη θέληση εκ μέρους του τουρκοκυπριακού λαού από την αρχή της διαδικασίας. Σε αυτή τη διαδικασία, η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη του λαού μας θα είναι ο πιο αναγκαίος και καθοριστικός παράγοντας".

Keywords
Τυχαία Θέματα