Ακρίτας - Νέα Σαλαμίνα: Με ανατροπή... το "διπλό" οι ερυθρόλευκοι!

Με ανατροπή η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε του ουραγού Ακρίτα στο "Στέλιος Κυριακίδης" σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 22 βαθμούς ενώ η ομάδα της Χλώρακας έμεινε στους 7 βαθμούς.

Στην αρχή του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σέχιτς έκανε την μπαλιά στην περιοχή και ο Ελ Τζεμίλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σαλαμίνας για το 1-0. Στο 40' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν τα τέρματά

τους δύο, όμως η σέντρα σουτ του Σέχιτς χτύπησε στο δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ακρίτας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και δεύτερο γκολ με νέες ευκαιρίες ενώ κέρδισε και πέναλτι σε σπρώξιμο του Μάντζεκ πάνω στον Κόρατς. Ο Άμπραχαμ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Μελίσσας έκανε μια πολύ καλή απόκρουση κρατώντας ζωντανή την ομάδα του.

Η Νέα Σαλαμίνα άρχισε να απειλεί και να προειδοποιεί με ορισμένες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την ισοφάριση στο 78΄.  Ο Τσίκο έδωσε κάθετα στον Ντιακιτέ ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα του Ακρίτα για το 1-1. 

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που είχε τον τελευταίο λόγο στον αγώνα κάνοντας την ανατροπή. Στο 88ο λεπτό ο Τιάγκο με κοντινό πλασέ, νίκησε τον τερματοφύλακα του Ακρίτα, έκανε το 1-2 χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΚΡΙΤΑΣ:  Περντρέου, Κόρατς, Ντραμέ, Κονέ, Άμπραχαμ, Αμπντουσαλάμοφ, Ελ Τζεμιλί, Γαβριήλ (71' Εράσο), Σέχιτς, Καραγιάννης, Αραούχο (71' Ραμίρες).

Στον πάγκο: Καστελάνι, Ονόνι, Παουγκέν, Σουλέιμάνι, Λίμα, Ντουμπόφ, Εράσο, Δημοσθένους, Ραμίρες, Βάσου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελισσάς, Σεργίου (82' Λέουκο), Άδωνη, Τσίκο, Μάντζεκ, Κλίμοβιτς (59 Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι, Οφόρι, Φελίπε (59΄ Τιάγκο), Ντιακιτέ, Καρλίτος (46΄ Μαργκάσα).

Στον πάγκο: Κίσσας, Κατσικάς, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Λιπόμπε, Νικολάου, Λέουκο, Μαργκάσα, Βίκτωρος, Φιάκας, Τιάγκο.  

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Κουμή Δημήτρης

AVAR: Αντωνίου Μενέλαος

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα 

Keywords
Τυχαία Θέματα