Ακρίτας Χλώρακας - Πάφος FC 0-4: Eύκολο τρίποντο η Πάφος στο τοπικό ντέρμπι!

Σπουδαίο "διπλό" ως τυπικά φιλοξενούμενη στο "Στέλιος Κυριακίδης" πέτυχε η Πάφος κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας στο τοπικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Με αυτή τη νίκη η Παφιακή ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς ενώ ο Ακρίτας παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Οι γαλάζιοι άνοιξαν το σκορ στο 31΄ όταν ο Σεμέδο από αριστερά είδε το ανέβασμα του Ζουνίνιο, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Ζάιρο από καλή θέση δεν βρήκε καλά την μπάλα αλλά από την… στραβοκλωτσιά του επωφελήθηκε ο Τάνκοβιτς, ο οποίος

από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερο τον έλεγχο αφού απείλησαν κι άλλες φορές την αντίπαλοι εστία.

Κορυφαία στιγμή το δοκάρι στο 55΄όταν ο Ζάιρο εντός περιοχής έκανε το πλασέ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Περντρέου! 

Στο 66ο λεπτό η Πάφος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Τάνκοβιτς να εκτελεί πλασαριστά φάουλ από αριστερά και ο Ζάιρο με άψογη πισινή κεφαλιά νίκησε τον Περντρέου για το 2-0! 

Στο 87΄ ήρθε το 3-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς με τον Κόρατς να διώχνει με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον Ντράγκομιρ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος κοντρόλαρε και έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό και σκόραρε για το 3-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ακρίτας δέχθηκε και κόκκινη κάρτα με τον Σαραβάνια.

Και στο 90+3΄ πέτυχε γκολάρα ο Ναμέ, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ για το 4-0.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κόρατς, Κονέ, Αμπντουραχίμι, Άμπραχαμ, Εράσο (66'Καρπίνια), Δημοσθένους (46'Πογκέν), Σέχιτς (46'Ελ Τζεμιλί), Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (66'Ραμίρες).

Στον πάγκο: Καστελάνι, Ονόντι, Πογκέν, Καραμόκο, Καρπίνια, Ελ Τζεμιλί, Πεδρίνιο, Μπερνάρντι, Φουριέλ, Αλεκσέεφ, Ραμίρες, Βάσου.

ΠΑΦΟΣ: Αντός, Κβίντα, Σεμέδο (81'Χέσταντ), Κανέ, Ζάιρο (81'Ελ Γκαντιουί), Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (66'Ναμέ), Ντράγκομιρ, Μπάιριτς.

Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Μαϊχρόβιτς, Παλάσιος, Καραμπάτζε, Χότσκο, Ελ Γκαντιουί, Δημητρίου, Χέσταντ, Φυλακτού, Μιχαήλ, Ναμέ, Πελάζιο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σέχιτς, Κόρατς / Ζουνίνιο.

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Keywords
Τυχαία Θέματα