Α.Κυπριανού: Δεν βοηθούν τη χώρα οι διαρροές που γίνονται

«Ό,τι είχα να πω το είπα στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κληθείς να αναφερθεί στην καταγγελία, στην οποία φέρεται να προέβη χθες, ότι παρακολουθείται από την ΚΥΠ.

Ο Γ.Γ. ΑΚΕΛ σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, τόνισε ότι "Κακώς, διέρρευσε, η πληροφορία, τονίζοντας ότι δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα και δεν βοηθούν

τη χώρα".

Νωρίτερα και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, αρνήθηκε να σχολιάσει τις σχετικές πληροφορίες, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κατήγγειλε ότι η ΚΥΠ παρακολουθεί τις κινήσεις του, γι αυτό και διέρρευσε συνάντηση, που είχε σε διαμέρισμα της Λευκωσίας και όχι στο γραφείου με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Παρακολουθούνται, επίσης, και τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις.

Είναι ώρα κοινών δράσεων, υπέδειξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, για ν’ αντιμετωπιστούν οι τουρκικοί σχεδιασμοί, που αποσκοπούν, όπως είπε, στο να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές

ή άλλες σκοπιμότητες, που δεν σχετίζονται με την επίλυση του Κυπριακού, αλλά στόχο έχουν να επεκτείνουν την κατοχή και να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα.

Η Κυβέρνηση, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, αναμένει εντός της εβδομάδας συγκεκριμένες γραπτές εισηγήσεις από τα κόμματα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των τουρκικών σχεδιασμών, για να τύχουν επεξεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα