"Η θέση μας είναι η 1η θέση και ο πρωταθλητισμός"

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μίλησε στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ και σχολίασε για την εξέλιξη της ομάδας εν μέσω προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας:

''Βρισκόμαστε λίγες μέρες εδώ. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, ήταν το 1ο φιλικό για εμάς και για εκείνους το 4ο. Υπάρχει καλή διάθεση και καλό κλίμα. Επίσης όρεξη αρκετή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε, να κτίσουμε νοοτροπία και ομοιογένεια. Μέσα από τα επόμενα φιλικά

να περάσουμε το τακτικό κομμάτι. Ο στόχος μας σαν τεχνικό επιτελείο είναι η νοοτροπία, η ομοιογένεια. Είναι μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά. Πρέπει να αντιληφθούν την φιλοσοφία μας και να βάλουν το δικό τους ταλέντο στην τακτική. Η θέση μας είναι η 1η θέση και ο πρωταθλητισμός. Γι' αυτό είμαστε εδώ.

Ταλέντο υπάρχει. Νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και έχουν ποιότητα. Δεν φτάνει το ατομικό ταλέντο, θέλεις και το ομαδικό. Είμαι σίγουρος πως κτίζουμε εδώ, κανείς παίκτης δεν είναι αρκετός, αλλά όλοι μαζί. Είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας''.

Keywords
Τυχαία Θέματα