"Μας έπιασαν εξ' απρόοπτου, δεν το περιμέναμε"

Σε δηλώσεις του στο Sigmalive ο πρόεδρος της ΑΕΖ κ. Στέλιος Χρίστου, δήλωσε ξαφνιασμένος για τον φάκελο που ήρθε χθες για το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΖ. "Δεν το περιμέναμε, ήμασταν με μισή ομάδα", δήλωσε ο κ. Χρίστου.

Οι δηλώσεις του κ. Στέλιου Χρίστου, του προέδρου της ΑΕΖ, στο Sigmalive:

"Όλα και όλα πήραμε μία επιστολή από την ΚΟΠ, δεν έγινε

κάτι προηγουμένως. Στον πρώτο γύρο κάτι πήγε πάλι να γίνει, τώρα με τους νέους κανονισμούς με τις 50 χιλιάδες, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, πήγαμε όλοι και όλοι 15 παίκτες και οι δύο ήταν τερματοφύλακες. Δεν τα βγάζαμε πέρα με το οικονομικό. Παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ με αναπληρωματική ομάδα, όσοι έπαιξαν ήταν όλα κανονικά. Μας έπιασαν εξ απρόοπτου, δεν το περιμέναμε, ήμασταν με μισή ομάδα. Δίπλα μου ήταν ο υπουργός ο Ιωνάς Νικολάου και μπορούμε να επικαλεστούμε μαρτυρία του. Σαν σωματείο δεν είχαμε ιδέα. Οι παίκτες μας ήταν 8 Κύπριοι και ήταν νέοι από τη β' ομάδα. Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να στείλουμε την επιστολή μας στην ΚΟΠ, σε συνεννόηση με τους νομικούς μας, για να δούμε τι θα γίνει. Θ' αποφασίσει ο πειθαρχικός εισαγγελέας την Τετάρτη λογικά. Αν πραγματικά ευθύνεται η ομάδα μου, θα δούμε τι θα κάνουμε.

Για τα έξοδα της ομάδας: "Πληρώνουμε 1250 ευρώ κάθε εβδομάδα στο Παφιακό, είμαστε πλην. Με την ΑΕΛ ίσως πιάσουμε λίγα χρήματα. Στο γήπεδο μας υποχρεώνουμε να βάζουμε 30 security σε κάθε παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα