"Πρέπει να γίνουν πολλά για να μιλάμε για παραμονή"

Με ρεαλισμό αναφέρθηκε στα βαθμολογικά δεδομένα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού. Ο Πάρης Φωκαΐδης, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του είναι το ακλόνητο φαβορί για υποβιβασμό, ενώ πρόσθεσε πως "Θα πρέπει να γίνουν πολλά για να μπορούμε να μιλάμε για την παραμονή μας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σημαντική νίκη επί της Πάφου, αλλά άργησε να έρθει: «Το ήρθε είναι σχετικό. Θα δούμε στη συνέχεια πώς θα είναι η κατάσταση και αν ήρθε αργά. Το δεδομένο είναι ότι παραμένουμε

το ακλόνητο φαβορί για υποβιβασμό. Ίσως μια νίκη επί της Δόξας να άλλαζε τα δεδομένα, επειδή ακολουθούσαν πιο κρίσιμα ματς.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν εξαρτάται από τα δικά μας πόδια η τελική έκβαση, αλλά θα φροντίζουμε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα σε κάθε παιγνίδι. Αυτή ήταν η φιλοσοφία και της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας και με αυτή τη λογική θα συνεχίσουμε στα έξι παιγνίδια που έμειναν. Στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία παίζει ρόλο. Βρεθήκαμε να έχουμε μια νίκη στα τελευταία εννιά παιγνίδι,α που έφεραν σε δύσκολη θέση την ομάδα και εξακολουθεί να παραμένει. Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να γίνουν πολλά για να μιλάμε για παραμονή. Έχουμε τώρα δύο παιγνίδια με ομάδες που εξασφάλισαν την παραμονή τους, χωρίς να σημαίνει ότι είναι εύκολα παιγνίδια. Οι δικοί μας παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να έχουν όφελος. Έχουμε αρκετά παιγνίδια μπροστά μας, αλλά η απόσταση είναι μεγάλη από τις πάνω ομάδες».

Για το ματς με τον Ερμή και τα αγωνιστικά νέα: «Ο Παχίπης είχε ένα πρόβλημα πάνω από το μάτι που του έφερε ζαλάδα. Νομίζω θα είναι έτοιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα