Άνεμοι, βροχές και πτώση θερμοκρασίας! Καιρός έως Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ισχυρό βορειοανατολικό ως ανατολικό ρεύµα αέρα θα επηρεάσει σήµερα την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι

µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα παράλια ισχυροί και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευµα µέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη για να εξασθενίσει το απόγευµα σε λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο για µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις και κυρίως το απόγευµα αναµένονται τοπικά βροχές και χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα