Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Αναλαμβάνει ως Football Director του ΑΠΟΕΛ.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ αλλά και της τεχνικής ηγεσίας ο Γκουστάβο Μαντούκα ανακοίνωσε το τέλος της ένδοξης καριέρας του. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης ο νέος ρόλος του Βραζιλιάνου θα είναι Football Director στην ομάδα.

Τι δήλωσε: Σημαντική και χαρούμενη η σημαντική ημέρα για μένα. Τους τελευταίους μήνες είχα να σκεφτώ

και είναι η στιγμή να σταματήσω την καριέρα μου 17 χρόνια μετά. Καιρός να σταματήσω. Δεν ηταν μόνο ο τραυματισμός. Θα μπορούσα να παίξω ακόμα 1-2 χρόνια σε ψηλό επίπεδο, αλλά νιώθω πως έφτασε η στιγμή. Εδωσα πάντα το καλύτερο που μπορούσα και νιώθω γεμάτος. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ΑΠΟΕΛίστες για την αγάπη και την σχέση μας."

Πρόδρομος Πετρίδης: "Είμαστε και εμείς συναισθηματικά φορτισμένοι. Δυστυχώς το τραύμα του παραίτεινε την επάνοδο του και ο ίδιος αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του. Αποφασίσαμε την αξιοποίηση του γιατί είναι υπόδειγμα προς μίμηση.Αναλαμβάνει ως Football Director του ΑΠΟΕΛ, με την σύμφωνο γνώμη όλων μας"

Πρόδρομος Πετρίδης: "Είμαστε και εμείς συναισθηματικά φορτισμένοι. Δυστυχώς το τραύμα του παραίτεινε την επάνοδο του και ο ίδιος αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του. Αποφασίσαμε την αξιοποίηση του γιατί είναι υπόδειγμα προς μίμηση.Αναλαμβάνει ως Football Director του ΑΠΟΕΛ, με την σύμφωνο γνώμη όλων μας" - See more at: http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a-league/219687/live-i-diaskepsi-prodromou-kai-fink-foto-vinteo#.dpuf
Keywords
Τυχαία Θέματα