Ανδρέου: "Να θυμηθούμε τον περσινό Ερμή"

Πανέτοιμος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να μεταφέρει την πρόκριση στο γήπεδο του παρουσιάζεται ο Ερμής ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των φτεροπόδαρων, ο Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η νίκη σε βάρος του Οθέλλου αναμένεται να βοηθήσει τη ψυχολογία της ομάδας.

«Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη δύσκολη μάχη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΛ, που

έχει υψηλούς στόχους στο κύπελλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα με σκοπό η πρόκριση να παιχτεί στο γήπεδο μας. Στοχεύουμε στο καλύτερο σενάριο νίκη με μηδέν παθητικό, όπως βέβαια και η ΑΕΛ. Οι αγώνες του κυπέλλου δίνουν σοβαρό προβάδισμα σε περίπτωση που δεν δεχτείς τέρμα και αυτό θα προσπαθήσουμε»

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρέου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον.Μέσα σε 15 ημέρες θα παίξουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η νίκη απέναντι στον Οθέλλο θα βοηθήσει τη ψυχολογία της ομάδας. Για να είμαστε ειλικρινής προερχόμαστε από μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιστεύουμε ότι από αύριο η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα θυμηθούμε τον περσινό Ερμή. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε καλά με τον κ. Μίτσελ».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η μοναδική απουσία είναι ο Άθως Χρυσοστόμου, ο οποίος υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα