Ανεξάρτητος υποψήφιος κοινοτάρχης Περιστερώνας ο Γιώργος Τάττης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για κοινοτάρχης Περιστερώνας, εξήγγειλε ο Γιώργος Τάττης.

Αυτούσια η εξαγγελία του:

Χωριανοί, χωριανές και όχι μόνον: Ακολουθεί αντισυμβατική πολιτική διαφήμιση και ανακοίνωση της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς μου, για τη θέση του «Μουχτάρη» της Περιστερώνας Μόρφου.

Καθώς οι «επικοινωνιολόγοι» μου, μου είπαν πως πρέπει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας να είμαι λιγομίλητος και ξεκάθαρος, χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις, θέλω αρχικά να πω, πως παρά τα διάφορα προβλήματα που υπήρξαν

το τελευταίο διάστημα, NAI, τα κατάφερα και είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση του ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ της ακριτικής ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ, μαζί με αξιόλογους φίλους/ες και συγχωριανούς/ες. Η υποψηφιότητα είναι συλλογική, εγώ απλώς ανέλαβα το συγκεκριμένο ρόλο, ενώ θα στηριχθεί και από συγκεκριμένο, ανεξάρτητο και υπερκομματικό συνδυασμό για ανάδειξη κοινοτικών συμβούλων (και όχι μόνο).

Παρά το ότι η υποψηφιότητά μου περιτριγυρίζεται κυρίως από νέους, εντούτοις, δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς και δεν θεωρεί πως οι νέοι φέρουν κατ’ ανάγκη την αλλαγή, αλλά το όραμα και ο σύγχρονος τρόπος σκέψης, αποδεσμευμένα από εξαρτήσεις και νοοτροπίες που οδηγούν στη στασιμότητα. Και η Περιστερώνα, δυστυχώς, από κεφαλοχώρι με προοπτικές, κατάντησε ουραγός και απλός παρατηρητής των τοπικοαυτοδιοικητικών εξελίξεων. Και υπάρχουν αρκετοί συγχωριανοί μας, που μπορεί να μην είναι 20αρηδες, 30αρηδες και 40αρηδες, αλλά αναγνωρίζουν πως το τοπικό καλό υπερβαίνει το κομματικό, τις προσωπικές ίριδες και ανταγωνισμούς. Οι οποίοι, ήδη ενώνονται μαζί μας.

Δεν ξέρουμε αν αυτό θα μας βγει, ούτε θα πουλήσουμε φούμαρα περί σίγουρης εκλογής μας, εξάλλου, το κατεστημένο είναι βαθιά ριζωμένο. Βαθιές ρίζες όμως έχουμε και εμείς, αγαπούμε, πονούμε, δουλεύουμε αυτό τον τόπο, ταυτίσαμε τις ομορφότερες παιδικές μας αναμνήσεις μαζί του, τρέξαμε στα αλώνια και στους ποταμούς του, κάνουμε ή θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, διασκεδάσαμε, κάναμε φιλίες ζωής, μαλώσαμε σαν έφηβοι με «ξενοχωρκάτες» γιατί πείραξαν ένα χωριανό μας, σταθήκαμε περήφανοι φρουροί πλάι στην λαμπρατζιά, παινέψαμε τις ιστορικές μας Εκκλησιές, τους χωριανούς που διέπρεψαν και διαπρέπουν.

Πιστεύουμε όμως πως υπάρχουν προοπτικές, βλέπουμε ήδη ανταπόκριση και αξίζει να δώσουμε αυτό τον αγώνα για το χωριό μας. Αξίζει να νιώσουμε όλοι πως υπάρχουν φωνές που είναι σε θέση να παλέψουν για την κοινότητά μας, να ανεβάσουμε την συλλογική αυτοπεποίθησή μας. Και το σημαντικότερο, να ακούσουν και να προσπαθήσουν. Καλούμε λοιπόν όσους θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας, να επικοινωνήσουν και να δώσουν το παρόν τους. Ή έστω, να μας δώσουν ιδέες, να μας επισημάνουν προβλήματα που χρήζουν λύσεων. Η προεκλογική μας εκστρατεία προφανώς δεν θα είναι συμβατική, ούτε πολιτικάντικη, εξάλλου, απλοί μουχτάρηδες και αζάες (θα) είμαστε. Έρχονται, λοιπόν, εκπλήξεις. Αύριο, θα ανακοινώσουμε και μια λίστα συγχωριανών μας που στηρίζουν επώνυμα την υποψηφιότητα, καθώς και κάποια οργανωμένα σύνολα και κόμματα που έχουν ήδη στηρίξει.

Αναμένετε στο ακουστικό για δράση, για το πρόγραμμά μας, για θέσεις και προτάσεις, ενώ, προσωπικά θα γράφω συχνά πυκνά για διάφορες «ιστορίες του χωρκού», καθώς και για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα λέμε στους καφενέδες και στις πλατείες, στις Εκκλησιές μας, στα στενά μας, στα σπίτια, στους δρόμους και φυσικά… στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανεξάρτητος, Περιστερώνας, Γιώργος Τάττης,anexartitos, peristeronas, giorgos tattis