Ανησυχία Δήμου Λάρνακας για θέματα που φαίνεται να προκύπτουν στο λιμάνι

Ανησυχία εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας για δημοσιεύματα σχετικά με το έργο «Λιμάνι- Μαρίνα Λάρνακας» στον Τύπο και διαδίκτυο. Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλακεί προσωπικά για επίλυση των θεμάτων που φαίνεται να προκύπτουν και σημειώνει ότι θα συγκαλέσει την Επιτροπή Ανάπτυξης της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, στην παρουσία του Υπ. Μεταφορών.

Ο Δήμος υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι δεν θα ανεχθεί νέα παράταση στην υλοποίηση του έργου, αναφέροντας ότι από την αρχή στήριξε 

το έργο και είχε σημαντικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που προέκυπταν. «Ο Δήμος παράλληλα, παραμένει τυπικός στις υποχρεώσεις του σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αδειοδότησης του έργου», σημειώνει, διαβεβαιώνοντας για την πρόθεσή του Δημοτικού Συμβουλίου για στήριξη της υλοποίησης του έργου με κάθε δυνατό μέσο.

Τέλος, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλακεί προσωπικά για επίλυση των θεμάτων που φαίνεται να προκύπτουν, ενώ ανακοινώνει ότι παράλληλα θα προχωρήσει σε σύγκληση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας στην οποία θα προσκληθεί για να παρευρεθεί ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφειάδης για να ενημερώσει σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν σε σχέση με την υλοποίηση του έργου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα