Ανησυχία για Βα, επίσημη δήλωση για Χαμάς!

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν εν όψει του αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο (3/9).

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή είναι εκτός οι Νταμπό, Μαλεκκίδης, Ζράντι, Σπόλιαριτς, ενώ είχε ένα μικρό πρόβλημα στη χθεσινή προπόνηση ο Βα, νομίζω δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα περάσει από εξετάσεις».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα που ορίστηκε Σάββατο (16/9) ενώ δύο μέρες νωρίτερα αγωνίζεται στην Ευρώπη: «Έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και πριν

τον ορισμό του προγράμματος. Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ πιεσμένος ο χρόνος της ομάδας. Είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο. Θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό ξημερώματα Παρασκευής και Σάββατο θα πρέπει να πάμε στο Αμμόχωστος. Νομίζω αυτό έγινε στο παρελθόν άλλη μια φορά με την ΑΕΛ. Ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα δεν θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις, είναι πρωτόγνωρο και ανεπίτρεπτο αυτό».

Ποιο το σκεπτικό της ΚΟΠ: «Όρισε ΑΕΚ και Ομόνοια Κυριακή γιατί παίζουν εκτός και Απόλλωνα το Σάββατο, γιατί Πέμπτη παίζει στην Κύπρο. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να αποδεχθούμε. Για Δευτέρα μας είπε η ΚΟΠ ότι λόγω Εθνικών ομάδων δεν μπορούν να γίνουν αγώνες. Υπάρχουν όμως πολλές Τετάρτες ελεύθερες για να παιχτεί ο αγώνας».

Τι ζητά ο Απόλλωνας: «Αν μας ορίσουν Δευτέρα παίζουμε Δευτέρα. Και Κυριακή παίζουμε. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως η ομοσπονδία θα κάνει το σωστό. Αν δεν γίνει αλλαγή θα αντιδράσουμε. Που ξανακούστηκε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε 48 ώρες δύο παιχνίδια;».

Για το νέο απόκτημα του Απόλλωνα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος την 31η Αυγούστου από την ομάδα του και γράφτηκε στον Απόλλωνα την 1η Σεπτεμβρίου υπό το καθεστώς του ανέργου. Ήρθε χθες και αυτή τη στιγμή περνά από ιατρικές εξετάσεις. Είναι πανέτοιμος αγωνίστηκε πριν μερικές ημέρες κόντρα στον Άγιαξ, από εκεί και πέρα αν οι ιατρικές εξετάσεις είναι oι επιθυμητές θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή».

Ποιοι θα διαγραφούν: «Θα το δούμε. Εντός της ημέρας θα παρθεί απόφαση».

Aν υπάρχει κάτι νεότερο για Ρομπέρζ: «Αυτή τη στιγμή όχι. Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα, εάν δύσκολο παιχνίδι στο νέο γήπεδο της Δόξας. Θα προσπαθήσουμε να μοχθήσουμε ιδιαιτέρως για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε στη διάθεση μας 1600 εισιτήρια που αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι τη μέρα του αγώνα».

Για Χαμάς: «Ακόμη δεν υπάρχει πρόταση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Εννοείται ότι το πλάνο της απόκτησης του προνοούσε πώληση του, όμως αυτή τη στιγμή αντιλαμβάνεστε ότι άρχισε το πρωτάθλημα και είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αν υπάρξει κάτι στο μέλλον εννοείται ότι ο Απόλλωνας δεν θα είναι αρνητικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα