Αννίτα: Ανήκω στην Κληριδική σχολή σκέψης – Η οικογένεια είναι η δύναμη μου

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου η οποία μίλησε για τα νέα της καθήκοντα αλλά και για την οικογένεια της που όπως είπε είναι η δύναμή της.

Ξεκίνησε λέγοντας, «Εμείς ταπεινά προχωράμε αναλαμβάνοντας ευθύνες, έχουμε δουλεία μπροστά μας. Μας γεμίζει ενθάρρυνση η δύναμη του κόσμου που μας εμπιστεύεται και τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι πραγματικά βγάζουμε τον κόσμο ασπροπρόσωπο. Δεν το είχα φανταστεί όλο αυτό αλλά στη ζωή μου προσπαθώ να διεκδικώ και βεβαίως

στην πολίτική πρέπει πάντα να ζητάμε την ετυμηγορία του κόσμου. Καθημερινά κρινόμαστε από τον κόσμο».

Συνέχισε λέγοντας, « το πρώτο βήμα επετεύχθη, ενότητα στην πράξη, ήταν αθρόα η προσέλευση στην κάλπη. Δώσαμε το μήνυμα ενότητας και αυτό πρέπει να συνεχιστεί, είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει η εκλογή και της υπόλοιπης ηγεσίας».

Δείτε επίσης: Χατζηγιάννης: Υπάρχει η κερκίδα του facebook που οικειοποιείται τον πολιτισμό

Μιλώντας για τον τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είπε ότι είναι ο επίτιμος Προέδρος του ΔΗΣΥ και ότι παραμένει στον Δημοκρατικό Συναγερμό. «Με συνεχάρη προσωπικά όπως με συνεχάρη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχώς βρίσκεται δίπλα μας και πάντα είμαστε σε επικοινωνία».

Ερωτηθείσα για τη νέα κυβέρνηση απάντησε ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος «είναι μια καινούργια κυβέρνηση, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε να πετάμε πυρά, νούσημα θα συνεχίσουμε και πάνω από όλα με έγνοια για τον τόπο. Θα έχουμε και μια συνάντηση ως ΔΗΣΥ με τον ΠτΔ μετά την επιστροφή του από τις επίσημες επισκέψεις».

Μετέπειτα είπε, «νομίζω ότι έχει περάσει η εποχή που νομίζαμε ότι κέρδιζαν οι πολιτικοί με το να πετάνε πυρά ο ένας στον άλλο. Εμείς ανήκουμε στην Κληριδική σχολή σκέψης που είναι ο τρόπος που πολιτευόμαστε, είναι η στάση συμπεριφοράς μας. Εγώ ασπάζομαι αυτή τη σχολή και αυτή προσπαθώ να ακολουθώ και όσο διάστημα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή και πολιτεύομαι αλλά και στη δική μου ζωή».

Αναφερόμενη στην οικογένεια της είπε, «πάντοτε είναι δίπλα μου η οικογένεια μου και ο σύζυγος μου και οι γονείς μου και τα αδέλφια μου και όλοι. Μου αρέσει που πάντοτε η οικογένεια μου είναι διακριτικά διπλά μου το εκτιμώ ιδιαίτερα, ποτέ δεν επιζητούν τα φώτα της δημοσιότητας, είναι διακριτικά δίπλα μου, η δύναμη μου το λιμάνι μου. Είμαστε άνθρωποι όταν επιστρέψουμε σπίτι μας θέλουμε να ησυχάσουμε και να ξέρουμε πως ότι και να συμβεί οι άνθρωποί μας θα είναι δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αννίτα, Ανήκω, Κληριδική,annita, aniko, kliridiki