Άνοδος θερμοκρασίας μέχρι και 4 βαθμούς τις επόμενες ημέρες

Μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και 4 βαθμούς αναμένεται τις επόμενες ημέρες, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στο εσωτερικό.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία μας αναφέρθηκε ότι το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς κελσίου.

Στα παράλια θα φτάσει στους 32 βαθμούς.

Όμως, από την Τρίτη ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει μέχρι και 4 βαθμούς καλσίου.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κυρίως στα δυτικά

και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες, σε υπήνεµες περιοχές, δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια για να καταστεί αργότερα γενικά µέχρι ταραγµένη, εκτός από τα νότια όπου παροδικά θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα βόρεια παράλια και στους 29 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που την Κυριακή και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα