Άνοιξαν διαδικτυακή κόντρα Οδυσσέας Μιχαηλίδης και Χριστόφορος Τορναρίτης

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη και Χριστόφορο Τορναρίτη, με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω δει παραπλανητική ανάρτησή σου για τα χιλιάδες ενοχλητικά μηνύματα που μου έστελνες και τις ελάχιστες δυνατές ευγενικές απαντήσεις μου.

Από μένα είσαι ελεύθερος να τα δημοσιεύσεις, φτάνει να είναι όλα. Τονίζω ότι η συγκατάθεσή μου είναι υπό αυτή την προϋπόθεση.

Διευκρινίζω επίσης ότι σε συνάντησα όταν μετά από πολλά ευρήματα της Υπηρεσίας μας κατά τον έλεγχο του Τμήματος Τελωνείων για τις επιχειρήσεις σου με

καπνά, ζήτησες συνάντηση και ήρθες στο γραφείο μου με τον δικηγόρο σου Σάββα Αγγελίδη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, εξαπολύοντας ξεκάθαρα πυρά προς το πρόσωπο του Χριστόφορου Τορναρίτη.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανταποκρινόμενος στην πρόκληση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, έδωσε στη δημοσιότητα τις προσωπικές τους συνομιλίες.

«Μαζί με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη είχαμε μια διαχρονική φιλική σχέση όπου αλλάζαμε καθημερινά μηνύματα, φιλοσοφούσαμε για την ζωή, μου έδινε αναφορά τι κάνει, ποιους ερευνά, ρωτούσε τις απόψεις μου, με καλημέριζε κάθε πρωί όπως και βράδυ σαν δυο καλοί φίλοι», έγραψε στην αρχή της ανάρτησής του ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Ενώ στα σχόλια, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τις συνομιλίες του με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Επανέρχεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αναφέρει: «Ενόσω οι δραστηριότητες του προσώπου αυτού βρίσκονταν στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας μας, με κατέκλυζε με συνεχή μηνύματα δήθεν φιλίας. Κατάφερα με ευγενικό τρόπο να αποφύγω κάθε σχέση μαζί του, χωρίς να μπορεί να ισχυριστεί το κλασικό, ότι έχω εμπάθεια μαζί του».

Ενόσω οι δραστηριότητες του προσώπου αυτού βρίσκονταν στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας μας, με κατέκλυζε με συνεχή μηνύματα δήθεν φιλίας. Κατάφερα με ευγενικό τρόπο να αποφύγω κάθε σχέση μαζί του, χωρίς να μπορεί να ισχυριστεί το κλασικό, ότι έχω εμπάθεια μαζί του. pic.twitter.com/R0Uv3xx48x

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) March 25, 2023

«Αν και δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 2 δράμια νου για να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει ο Χρ. Τορναρίτης είναι παραμύθια της χαλιμάς, κι εφόσον ο ίδιος επέλεξε τη δημοσιοποίηση, ιδού το μήνυμα που μου έστειλε όταν, αφού για καιρό απαντούσα ευγενικά, σιγά σιγά σταμάτησα εντελώς».

Αν και δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 2 δράμια νου για να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει ο Χρ. Τορναρίτης είναι παραμύθια της χαλιμάς, κι εφόσον ο ίδιος επέλεξε τη δημοσιοποίηση, ιδού το μήνυμα που μου έστειλε όταν, αφού για καιρό απαντούσα ευγενικά, σιγά σιγά σταμάτησα εντελώς. pic.twitter.com/xmV05Xiy90

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) March 26, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνοιξαν, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Χριστόφορος Τορναρίτης,anoixan, odysseas michailidis, christoforos tornaritis