Άνοιξαν οι δύο λωρίδες του αυτο/δρομου - Παραμένει κλειστη η μία προς Λεμεσό

Άνοιξαν για το κοινό οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση την Λευκωσία, ενώ κλειστή παραμένει η μία εκ των δύο λωρίδων με κατεύθυνση την Λεμεσό, στα πλαίσια των εργασιών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας.

Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντίστροφα θα διεξάγεται σε 1 λωρίδα κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Λευκωσία

και από την βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό δεν θα διεξάγεται τις συγκεκριμένες ώρες. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την φωτοελεγχόμενη συμβολή πλησίον της JCC. Η τροχαία κίνηση από την βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Λεμεσό θα διεξάγεται από την είσοδο του Κοτσιάτη.

Σημειώνεται ότι η πιο πάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφοριακό «χάος» στον αυτο/δρομο λόγω έργων- Ουρές χιλιομέτρων (pics)

Παραμένει κλειστός ο αυτο/δρομος - Μέχρι αύριο η ταλαιπωρία των οδηγών (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα