Ανόρθωση: Άμεσα ηλεκτροσόκ

Η μια ήττα διαδέχεται την άλλη στην Ανόρθωση. Στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές μέτρα έξι ήττες (μαζί με την χθεσινή από τον Απόλλωνα) μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Απομακρύνθηκε από την 3η προνομιούχα θέση στους πέντε βαθμούς (βρίσκεται ο Απόλλωνας) και 3 βαθμούς από την 4η θέση όπου βρίσκεται η Ομόνοια.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα για την Κυρία, το μόνο που ενδιαφέρει τους φίλους της ομάδας είναι να βρει την αγωνιστικής της εικόνα. Γιατί με τέτοια εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, ο διασυρμός δεν είναι μακριά.
Σε ντέρμπι όπως με Ομόνοια και Απόλλωνα όπου οι λεπτομέρειες

είναι κοντά να δέχεσαι επτά τέρματα τότε μιλάμε για διασυρμό.

Στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές η ομάδα του Ζόραν Μιλίνγκοβιτς δέχθηκε 14 τέρματα ενώ πέτυχε επτά και τα πέντε κόντρα στην Πάφο.

Είναι γεγονός πως η απογοήτευση και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλος. Ο κόσμο ήδη άρχισε να τραβά πίσω από τους αγώνες, ενώ κάποτε ήταν στον πλευρό της εντός και εκτός «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναμένονται άμεσα αποφάσεις, αφού ο δρόμος προς την Ευρώπη είναι ακόμη ανοικτός. Ναι μεν τα δεδομένα είναι δύσκολα ωστόσο δρόμος υπάρχει ακόμη αρκετός.

Keywords
Τυχαία Θέματα