Ανόρθωση: Βλέπει και πιο μπροστά

Ο Τεντ Φαν Λέουβεν από την αρχή της σεζόν έδειξε ότι διαθέτει την υπομονή έτσι ώστε να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή περίπτωση, δουλεύοντας παράλληλα σε ένα πλάνο μακροπρόθεσμο.

Ο Ολλανδός τεχνικός με την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα αρχίσει την δουλειά ενόψει του καλοκαιριού. Ουσιαστικά από τον επόμενο μήνα θα αρχίσει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα το καλοκαίρι. Αυτό γιατί αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται, ενώ τελειώνουν και οι δανεισμοί κάποιων ποδοσφαιριστών.Συγκεκριμένα,

με τη λήξη της χρονιάς τελειώνουν τα συμβόλαια των Ιακοβένκο, Σεράν Πόλο, Γρηγόρη Μάκου, Χρίστο Μαραγκού και Μάρκο Άντιτς. Τουλάχιστον δύο από τους τέσσερεις τελευταίους ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση.

Επίσης το καλοκαίρι ολοκληρώνονται οι δανεισμοί των Καμίνσκι και Εντέ. Για τον πρώτο υπάρχει κοινή θέληση να συνεχιστεί η συνεργασία. Για τον Εντέ η προσφορά του δεν είναι μέχρι τώρα η αναμενόμενη και αν δεν ανεβάσει την απόδοση του μάλλον θα αποχωρήσει.Για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση διατηρεί όψιον ανανέωσης συνεργασίας. Αυτοί είναι οι Μαϊσουράτζε (1+1), Αρμπουτζάνια (1+1), Δημητρίου (1+1+1 αλλά ήδη διανύει τον δεύτερο χρόνο) και Χόλγκερσον (1+1). Όπως γίνεται αντιληπτό ο κ. Λέουβεν έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του έτσι ώστε να ολοκληρώσει αυτό το δύσκολο έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα