Αντίδραση ΑΠΟΕΛ: Πυρά σε Κούμα και Μάζιτς!

Με ανακοίνωση της η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ρίχνει τα πυρά της στην ΚΟΠ και στον κ. Μάζιτς για τις αποφάσεις του, χαρακτηρίζοντας κουφά λόγια αυτά που έλεγαν για βελτίωση της κυπριακής διαιτησίας. «Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, ο Μάζιτς κάνει ότι θέλει χωρίς να λογοδοτεί πουθενά», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά

ΕΔΩ η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Ήρθε η ώρα κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η κατάσταση με την κυπριακή διαιτησία έχει φθάσει στο απροχώρητο. Και με όλα όσα βλέπουμε και βιώνουμε δυο σενάρια μπορούν να ισχύουν. Ή αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι ερασιτέχνες ή όσα αποφασίζουν, καθοδηγούνται από σκοπιμότητα. 

Ως ΑΠΟΕΛ όταν το καλοκαίρι (15/06) στην συνάντηση των προέδρων που συγκάλεσε η ΚΟΠ, καλεστήκαμε να αναφερθούμε στα θέματα διαιτησίας ήμασταν ξεκάθαροι. Οι Κύπριοι διαιτητές δεν έχουν τις δυνατότητες και την προσωπικότητα να διεκπεραιώσουν ομαλά το πρωτάθλημα. Ο κ. Κούμας ανέφερε, ότι γνωρίζει πως δεν υπάρχουν αρκετοί έμπειροι Κύπριοι διαιτητές και για αυτό τον λόγο, είπε ότι επιθυμεί την παραμονή του κ. Μάζιτς και πως ξένοι διαιτητές υψηλότερου επιπέδου θα διαιτητεύουν αρκετά από τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, ξεκινώντας από την πρώτη αγωνιστική. Με αυτό τον τρόπο όπως υποστήριξε, θα βοηθηθούν και οι νεαροί Κύπριοι διαιτητές, τους οποίους όλες οι ομάδες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με καλή θέληση και να επιδείξουν υπομονή. Αποφασίσαμε τότε στις 15/06 να αποδεχθούμε την εισήγηση από τον κ. Κούμα, ελπίζοντας ότι αυτά που ανέφερε θα γίνουν πράξεις. Μόνο πράξεις δεν έγιναν...»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίδραση ΑΠΟΕΛ, Πυρά, Κούμα, Μάζιτς,antidrasi apoel, pyra, kouma, mazits