Απάντηση ΑΠΟΕΛ: «Ας αποδείξει η ΑΕΛ ότι ο Σόουζα δεν δείχνει κόρνερ»

Με διπλή ανάρτησή του στο twitter, ο ΑΠΟΕΛ σχολιάζει την ανακοίνωση, με την οποία η ΑΕΛ ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του Λούκας Σόουζα για άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της στην βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ

για τον Lucas Souza, ας αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν υποδεικνύει ότι η μπάλα είναι κόρνερ. Καμία αντιδικία και καμία συζήτηση με την κερκίδα. Το μοναδικό τηλεοπτικό πλάνο αυτό δείχνει.

Σε σχέση με την υποτιθέμενη προσβολή στον κυπριακό αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο, ας είμαστε ευαίσθητοι και σε πολλές ξεκάθαρες εικόνες του παρελθόντος. Εμείς στον ΑΠΟΕΛ δεν δασκαλεύουμε τους παίκτες μας, ούτε αποκαλούμε οπαδούς με χαρακτηρισμούς. Το αφήνουμε ως εδώ…

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, για τον Lucas Souza, ας αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν υποδεικνύει ότι η μπάλα είναι κόρνερ. Καμία αντιδικία και καμία συζήτηση με την κερκίδα. Το μοναδικό τηλεοπτικό πλάνο αυτό δείχνει.

APOEL FC (@apoelfcofficial) November 6, 2021  

Σε σχέση με την υποτιθέμενη προσβολή στον κυπριακό αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο ας είμαστε ευαίσθητοι και σε πολλές ξεκάθαρες εικόνες του παρελθόντος. Εμείς στον ΑΠΟΕΛ δεν δασκαλεύουμε τους παίκτες μας, ούτε αποκαλούμε οπαδούς με χαρακτηρισμούς. Το αφήνουμε ως εδώ… pic.twitter.com/y1kwvPGXPZ

APOEL FC (@apoelfcofficial) November 6, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντηση ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Σόουζα,apantisi apoel, ael, soouza