Απεβίωσε 51χρονη Κύπρια στο ΗΒ: Καταλείπει σύζυγο και δύο κόρες (pic)

Θλίψη σκόρπισε στην κυπριακή παροικία της Βρετανίας ο θάνατος της 51χρονος, Τίνας Ιωσηφίδη, η οποία καταλείπει σύζυγο και δύο κόρες.  

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια και φιλοξενήθηκε στην Παροικιακή, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η Τίνα ήταν μια όμορφη, στοργική ψυχή που έζησε τη ζωή στο έπακρο και θα λείψει σε όλους τους φίλους και την οικογένειά της».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της όμορφης μητέρας, συζύγου και αδερφής μας, Τίνα Ιωσήφιδη, κόρη

του Νίκου και της Ελένης (Νίτσα) Καρούς. Η Τίνα απεβίωσε ειρηνικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, σε ηλικία 51 ετών, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της Άντι και δύο κόρες, την Έλενα και την Νάταλι. Αφήνει επίσης την αδερφή Κάτια, τον αδερφό της Χάρη, τα ανίψια της, τους ανιψιούς της, τα ξαδέρφια της και πολλούς φίλους.

Η Τίνα ήταν μια όμορφη, στοργική ψυχή που έζησε τη ζωή στο έπακρο και θα λείψει σε όλους τους φίλους και την οικογένειά της. Η κηδεία θα τελεσθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στις 10:30 π.μ., στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Μιχαήλ, Golders Green Road, NW11 8HL και η ταφή στις 12:30 μ.μ. στο κοιμητήριο του New Southgate Cemetery, Brunswick Park Road, N11 1JJ. Η παρηγοριά θα δοθεί στο Ariana Banqueting Hall, Brunswick Park Road, N11 1GN.Τα λουλούδια είναι ευπρόσδεκτα και θα υπάρχει ένα κουτί συλλογής για χρηματικές δωρεές για το North London Hospice and Pancreatic Cancer UK.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε εγκέφαλος κυκλώματος πειρατείας που πιάστηκε Κύπρο:«Λυπάμαι πραγματικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απεβίωσε 51χρονη Κύπρια, Καταλείπει,apeviose 51chroni kypria, kataleipei