ΑΠΟΕΛ: Νέο ραντεβού με την ιστορία!

Σοβαρά, προσγειωμένα και δίχως ίχνος υποτίμησης θα προσεγγίσει τον αυριανό επαναληπτικό με την Μίντιλαντ, ο ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές του Πασιένσια οφείλουν να παρουσιαστούν καθώς πρέπει και να αφιερώσουν την πρόκριση στους 17 και πλέον χιλιάδες πορτοκαλί που θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα.

Ο Ντομίνγκο Πασιένσια παρουσιάστηκε αρκετά μετρημένος στη δημοσιογραφική διάσκεψη. Επανέλαβε (όπως και στον πρώτο αγώνα) τη φράση «πρέπει να παίξουμε στα όρια μας για να πετύχουμε το στόχο μας», υπενθυμίζοντας σε όλους

ότι τίποτα δεν κρίθηκε.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Αυτό, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αφού όλα τα δεδομένα είναι με το μέρος του. Αλλά, για να φτάσει στην πρόκριση θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η πρωταθλήτρια Δανίας δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα επιδιώξει να κάνει το παιγνίδι της και εάν της βγει καλώς. Αν όχι θα ακολουθήσει το δρόμο της Κοπεγχάγης και της Άαλμποργκ. Και είναι στα πόδια των γαλαζοκιτρίνων να τη στείλουν άπρακτη από εκεί που ήρθε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξεστόμισε ακόμα μια πολύ σημαντική κουβέντα. «Το αυριανό παιγνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας». Πράγματι, ο αυριανός επαναληπτικός θα κρίνει πάρα πολλά, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Σε ενδεχόμενο πάντα που προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ, θα συμμετάσχει για 5η φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο (!) τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία. Ταυτόχρονα θα επιδιώξει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αγωνιστεί για 4η φορά απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στο οικονομικό κομμάτι τώρα, η εταιρία θα πάρει εφτά εκατομμύρια και θα κινείται εκ του ασφαλούς. Η χρονιά θα βγει και με το παραπάνω, ενώ θα … λιγουρεύεται τα 15 και πλέον εκατομμύρια που προσφέρει η ΟΥΕΦΑ στις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αυριανός επαναληπτικός προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή πρόκριση και ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να παρουσιαστεί για ακόμα μια φορά συνεπής με την … ιστορία.

Τα υπόλοιπα αύριο, γύρω στις 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα