ΑΠΟΕΛ Προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι…

Καυτή «γαλαζοκίτρινη» ατμόσφαιρα ετοιμάζουν οι οπαδοί την Τρίτη κατά της Μίντιλαντ

Όλα περιστρέφονται γύρω από τη Μίντιλαντ στον ΑΠΟΕΛ. Οι βάσεις για πρόκριση μπήκαν από το παιγνίδι της Δανίας, αλλά άπαντες παραμένουν προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι στον επαναληπτικό της Τρίτης, όπου θα προσπαθήσουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους. Οι πρωταθλητές μας γνωρίζουν πως μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν αυτή την πρόκριση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι

να κάνουν. Στον «Αρχάγγελο», από την επομένη της επιστροφής στην Κύπρο, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δουλεύουν εντατικά προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη στο ματς της Τρίτης, προκειμένου να σφραγίσει πανηγυρικά την πρόκριση. Άλλωστε, είναι κάτι που τονίζει τόσο ο Πασιένσια, όσο και η διοίκηση, όσον αφορά στην αγωνιστική βελτίωση που περιμένουν παιγνίδι με παιγνίδι.

Ενόψει Μίντιλαντ, ο Πορτογάλος ενδεχομένως να προσεγγίσει το ματς με κάπως διαφοροποιημένο πλάνο, καθώς το προβάδισμα που έχει η ομάδα, του δίνει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές. Ήδη ο προπονητής πορεύτηκε με έναν κορμό 15 παικτών και από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους, ίσως τους τη δώσει. Κυρίως οι Πιατκόφσκι και Στίλιτς που ήρθαν στην ομάδα με μεγάλες προοπτικές, ίσως βρεθούν στις επιλογές του Πασιένσια, προκειμένου να μπουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πως στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (όταν με το καλό σφραγιστεί η πρόκριση), το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα και θα χρειαστεί μεγαλύτερη ετοιμότητα και περισσότερες επιλογές παικτών. Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται με μοναδικό νέο αγωνιστικό πρόβλημα αυτό του Ινάκι Αστίθ. Οι ενδείξεις για το αν θα προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης είναι θετικές, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.

Είναι σημαντικό πάντως για τον Πασιένσια να τον έχει στη διάθεσή του, καθώς δεν υπολογίζεται ο Αμορίν και αναγκαστικά, αν ο Ισπανός απουσιάσει, θα μετατοπιστεί ο Μοράις από το κέντρο στην άμυνα. Υπενθυμίζεται πως δεν υπολογίζεται πάλι και ο Αλωνεύτης, ενώ εκτός είναι και ο Αντωνιάδης που τραυματίστηκε προ εβδομάδων στον αγώνα με τη Βάρνταρ.

Ξεσηκωμός φιλάθλων

Το βράδυ της Τρίτης το ΓΣΠ θα φιλοξενήσει πολύ μεγάλο αριθμό φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Αρκεί να αναφέρουμε πως η προπώληση μέχρι χθες ξεπέρασε τις 14 χιλιάδες και ακόμα απομένουν τέσσερεις ημέρες. Με τους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων, ίσως η προσέλευση των «γαλαζοκιτρίνων» να ξεπεράσει τις 18 χιλιάδες, σε μια βραδιά που αναμένεται να δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα. Είναι ακόμη ένας λόγος για τους ποδοσφαιριστές του Πασιένσια να έχουν καλή απόδοση, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την πρόκριση, έπειτα από καλή εμφάνιση.

Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές

Μια ημέρα αλλιώτικη ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές και φίλους του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι έγιναν ένα. Με πρωτοβουλία του Παν.Συ.Φι. πραγματοποιήθηκε με κάθε επιτυχία το fan day, στο οποίο παρευρέθηκαν εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας, αλλά και ποδοσφαιριστές και φουτσαλιστές. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο οίκημα του συλλόγου στη Λευκωσία τα νέα αποκτήματα, καθώς και ο Νούνο Μοράις. Όλοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα και φυσικά υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να τους κάνουν περήφανους με τις εμφανίσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα