ΑΠΟΕΛ: Σηκώνουν μανίκια

Η νίκη σε βάρος του Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν και από αύριο η προσοχή όλων θα μεταφερθεί στο «αιώνιο ντέρμπι» του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα σηκώσουν μανίκια και θα πιάσουν δουλειά. Σε σχέση με το παιγνίδι απέναντι στους γαλάζιους δεν υπολογίζεται μόνο ο Κακά, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά η απουσία του θα μετριαστεί από την παρουσία του Καρλάο. Ο έμπειρος αμυντικός επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετό

καιρό, αγωνιζόμενος ως αλλαγή κατά του Απόλλωνα και ουσιαστικά τίθεται στη διάθεση του Φινκ την πιο κατάλληλη στιγμή. Από την άλλη, ο Κακά έκανε το καθήκον του, διότι από παγκίτης και σχεδόν ξένο σώμα χωρίς αρκετές συμμετοχές, βρέθηκε να είναι στην ενδεκάδα ελέω προβλημάτων άλλων παικτών και τα πήγε πολύ καλά. Απ' εδώ και μπρος, όμως, ο Καρλάο μαζί με τον Αμορίν θα είναι το δίδυμο που θα συνθέσουν τα στόπερ των «γαλαζοκιτρίνων».

Απ’ εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται πως θα υπολογίζει στα πλάνα του και τους Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνου, οι οποίοι προπονούνται κανονικά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, δεν θα επανέλθουν στο «αιώνιο ντέρμπι». Ο Μαντούκα βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν επιστρέψει στη δράση, ενώ οι Βινίσιους και Αλωνεύτης αναμένεται να χρειαστούν ακόμα ορισμένες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα