ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με Νεκτάριο

Άργησαν, αλλά άρχισαν τα σενάρια για το μέλλον του Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ -του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τέλος του μήνα- βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και είναι λογικό να ψάχνει την καλύτερη προσφορά στο τελευταίο του -ουσιαστικά- συμβόλαιο. Προτού προχωρήσουμε, οφείλουμε να αναφέρουμε το αυτονόητο. Ο Αλεξάνδρου θέλει να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ

και να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, και γενικότερα στον αθλητισμό δεν μετρά μόνο η επιθυμία, αλλά και το συμφέρον, όπως το ερμηνεύει βέβαια η κάθε πλευρά. Οι περιπτώσεις των Χαραλαμπίδη και Αντωνιάδη είναι ενδεικτικές.

Στο θέμα του Νεκτάριου τώρα. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πρότεινε στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο –και όχι μονοετές όπως γράφεται- με μειωμένες απολαβές που αγγίζουν το 50%. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον Νεκτάριο που έκανε αντιπρόταση. Έκτοτε οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία και σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων στην τελευταία της προσφορά προς τον ποδοσφαιριστή έφτασε στις 160 χιλιάδες για δυο χρόνια. Το θέμα έμεινε εκεί αφού ο Αλεξάνδρου αναχώρησε για τη Σερβία και ανανέωσε το ραντεβού του με τον ΑΠΟΕΛ για τις επόμενες ημέρες και προτού πάει για διακοπές.

Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να μπαίνει στο κόλπο απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα γράφτηκε ότι η πρόταση στον Νεκτάριο είναι για διετή συνεργασία με ετήσιες απολαβές περίπου 80 χιλιάδες ευρώ.

Εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα, (η επίσημη ΑΕΚ δεν τοποθετείται) οι προτάσεις των δυο ομάδων προς τον ποδοσφαιριστή είναι οι ίδιες. Αν τα δεδομένα δεν διαφοροποιηθούν ή αλλάξουν ελαφρώς, τότε η επιλογή του Αλεξάνδρου θα είναι εύκολη. Και αυτή θα είναι η παραμονή του στον Αρχάγγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα