Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 3-2: Έβαλε τέλος στο γαλαζοκίτρινο όνειρο και έστεψε τον Άρη!

Με πρωταγωνιστή τους Πίττα και Ουάρντα, ο Απόλλωνας με ανατροπή επικράτησε με 3-2 του ΑΠΟΕΛ στο «Αλφαμέγα» και έτσι παραμένει δυναμικά στο παιχνίδι για την προνομιούχα 3η θέση, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τέλος στην υπόθεση τίτλου, καθώς ο Άρης θεωρείται και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής Κύπρου

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με κεφαλιά του Κβιλιτάια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Απόλλωνας δεν άργησε να απαντήσει με τον Πίττα να αξιοποιεί 

την ασίστ του Ντιγκινί και να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 30’.

Στο 33’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κβιλιτάια κατέβασε, η μπάλα στρώθηκε στον Τσεμπάκ και αυτός με ένα σουτ την έστειλε λίγο πάνω από την εστία του Γιοβάνοβιτς.

Στο 40’ ο Πίττας δοκίμασε το σουτ από καλή θέση ωστόσο η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας στον Μπέλετς. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σαρφό έκανε ένα συρτό σουτ του Σαρφό, έλεγξε με δεύτερη προσπάθεια ο κίπερ του Απόλλωνα, ενώ στην αμέσως επόμενη και τελευταία φάση του α’ μέρους, το σουτ του Μαρκίνιος από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία, με το σκηνικό να διατηρείται μέχρι και το 65’. Στο 70’ ο Απόλλωνας έφερε τα πάνω-κάτω στον αγώνα με τον Ουάρντα να τροφοδοτεί τον Πίττα και αυτός με δεύτερο προσωπικό τέρμα να γράφει το 2-1 για τον Απόλλωνα.

Στο 80' ο Ουάρντα τριπλασίασε το προβάδισμα του Απόλλωνα μετά από γύρισμα του Ντιγκινί.

Στο 83’ ο Μάριος Ηλία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Εκπολό ο οποίος έβγαλε καθοριστική άμυνα. Στο 90+3' ο Κβιλιτάια με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 για τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλων #45 ΑΠΟΕΛ 3#452, Έβαλε, Άρη,apollon #45 apoel 3#452, evale, ari