Απορρίφθηκε η ένσταση των «πρασίνων» από τον Αθλητικό Δικαστή

Όπως παρουσιάζει επίσημα η ΚΟΠ, ο Αθλητικός Δικαστής αφού εξέτασε την ένσταση των «πρασίνων» κατά του κύρους του διακοπέντα αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 11ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αποφάσισε να την απορρίψει.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση:

«Στην εν λόγω επιστολή η Ομόνοια προβαίνει σε διάφορους ισχυρισμούς αναφορικά με τις διαβουλεύσεις τις οποίες είχε με την

Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφορικά με την εξεύρεση ημερομηνίας για την συνέχιση του διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ξεκίνησε στις 29/11/2021 και διακόπηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Η Ομόνοια στην επιστολή της αναφέρει τα επιχειρήματα τα οποία προέβαλε προς την Ομοσπονδία καθώς επίσης και τις δικές της προτάσεις για ημερομηνίες ενδεχόμενης συνέχισης του διακοπέντα αγώνα. Περαιτέρω αναφέρει επι λέξει τα ακόλουθα»:

«Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να οριστεί ο αγώνας ούτε στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά ούτε και στις 16 Φεβρουαρίου, τότε θα πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και να κατακυρωθεί ο αγώνας με 3-0 υπέρ της ομάδας μας»

Δείτε αναλυτικά την απόφαση ΕΔΩ.

Διαβάστε ΕΔΩ  αναλυτικά του λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε η απόφαση από τον Αθλητικού Δικαστή.

Η θέση του ΑΠΟΕΛ σχετικά με την ένσταση της Ομόνοιας παρουσιάζεται μέσω της ανακοίνωσης της ΚΟΠ. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάζουν τους τέσσερις λόγους που θεωρούν πως η ένσταση της Ομόνοιας πρέπει να απορριφθεί. 

Δείτε ΕΔΩ του λόγους που επισυνάπτει ο ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα