''Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΠΟΕΛ''

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, την ενίσχυση και για τη βελτίωση της ομάδας. Εξέφρασε, επίσης, ευχαριστίες στον ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη στον Λοΐζο Κουκουμα.


Αναλυτικά:

Για τον κόσμο και εν όψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο «Δυστυχώς η εικόνα στις κερκίδες την Τετάρτη δεν θα αποτελεί διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μέχρι χθες, οι φίλοι της ομάδας μας πήραν 200 εισιτήρια.

Φαίνεται ότι αυτό το μέτρο διώχνει τον κόσμο. Η αδυναμία της κοινωνίας να βρει αυτούς τους λίγους, τιμωρεί τους συλλόγους. Όσο και αν έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας, αφήνουμε στην κρίση του καθενός αν θα πάει στο γήπεδο με τη μέθοδο της ταυτοποίησης. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όχι στις καφετέριες.

Για τον Κανού και τον Εκίθα…
«Ο Κανού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα αυξάνει τις εντάσεις. Εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε περίπου 3 εβδομάδες. Ο Εκίθα ακολουθεί κομμάτια της προπόνησης και καθημερινά αυξάνει εντάσεις και αυξάνει τον χρόνο στο κανονικό πρόγραμμα. Αν πάει έτσι, τότε τον Φεβρουάριο θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σημειώνει βελτίωση».

Για την ενίσχυση
Στόχος είναι να βγούμε και πιο δυνατοί μέσα από τη μεταγραφική, χωρίς να ξεφεύγουμε από τα οικονομικά πλαίσια. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Ο προπονητής κατέθεσε τις απόψεις του για το πώς πρέπει να κινηθούμε και βρισκόμαστε σε πορεία υλοποίησης των αποφάσεων αυτών. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί η ομάδα και να διατηρηθεί και εντός των οικονομικών πλαισίων που έχουν τεθεί».

Για τη βελτίωση
«Είναι ευχάριστο που η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση και ατομική και ομαδική, και είναι σημαντικό που η βελτίωση συνδυάζεται και με νικηφόρα αποτελέσματα. Ναι μεν μας ικανοποιούν οι 12 βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά δεν μας αρκούν, πρέπει να έχουμε συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα».

Για την στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας, με τον Πέτεφ στα ηνία
«Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι για εμάς δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης των δύο προπονητών, του πρώην και του νυν. Ο κ. Χριστοδούλου είναι πολύ καλός προπονητής, έδειξε και ο κ. Πέτεφ ότι είναι καλός προπονητής. Το ότι δεν ήρθαν τα αποτελέσματα με τον κ. Χριστοδούλου, είναι θέμα της ομάδας, δεν φταίει ένας όταν δεν έρχονται. Η ευθύνη βαραίνει όλους όταν είσαι ομάδα. Σημασία έχει ότι η αλλαγή προπονητή κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει».

Για τον Σεμέδο…

«Ο Σεμέδο ενδιαφέρει και αξιολογείται, αλλά δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτε περισσότερο».

Για τη βοήθεια στον Λοΐζο Κουκουμά και τη στήριξη του ΑΠΟΕΛ
Δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την οικονομική βοήθεια του ΑΠΟΕΛ και ευχαριστήσαμε θερμά και δημόσια τον ΑΠΟΕΛ. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε όλους που ευαισθητοποιήθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου και καλούμε ξανά τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τον Λοΐζο για να κερδίσει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Είναι στο Ισραήλ και κάνει κάποιες πολυδάπανες θεραπείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα