''Καθείς εφ' ω ετάχθη''απαντά ο ΓΕ στις αιχμές για τις υποθέσεις οικονομίας

«Ο καθένας να ασκεί τις αρμοδιότητες του με την αναγκαία σπουδή και αποφασιστικότητα», είπε ο Γενικός Εισαγγελέας μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ και το Μεσημέρι και Κάτι.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται αναφορικά με την τροπή που λαμβάνουν στα Δικαστήρια οι υποθέσεις που αφορούν την κατάρρευση της οικονομίας μετά και την χθεσινή εξέλιξη με την απαλλαγή Ζολώτα και Φόλε από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν στην υπόθεση Focus, ο Κώστας Κληρίδης είπε ότι καταβλήθηκε από

Νομική Υπηρεσία και διωκτικές Αρχές κάθε δυναντή προσπάθεια για να οδηγηθούν ενώπιον Δικαιοσύνης υποθέσεις που αφορούσαν είτε την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος είτε την οικονομία γενικότερα.

Ο Εισαγγελέας είπε χαρακτηριστικά ότι  «ο καθένας είναι με τις αρμοδιότητες του. Σε αυτή την περίπτωση υπήρχε θέληση και αποφασιστικότητα να προβούμε σε δίωξη οποιονδήποτε προσώπων ενέχοντο στην κατάρρευση τραπεζικού τομέα και οικονομίας. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια και κόπο και έξοδα και στείλαμε στο Δικαστήριο διάφορες υποθέσεις. Έχουμε κάνει το κάθετι στη δική μας αρμοδιότητα ώστε να παρουσιαστούν αυτές οι υποθέσεις στο Δικαστήριο».

Ο Κώστας Κληρίδης τόνισε παράλληλα ότι επιβλήθηκαν μεγάλες ποινές προστίμων, μεγάλες ποινές φυλάκισης και άλλες υποθέσεις βρίσκονται ενώπιον Δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα