Αρχηγός Γκρίζων Λύκων για φοιτητές: «Δεν είναι παιδιά αλλά δηλητηριώδη φίδια»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο αρχηγός του κόμματος των Γκρίζων Λύκων ΜΗP στην Τουρκία Ντεβλέτ Μπαχτσελί ενάντια στους φοιτητές που διαδηλώνουν στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου.  

«Εκείνοι που στηρίζουνται και έχουν  πλάτες από πράκτορες, τύραννους και σκοτεινούς κύκλους δεν είναι παιδιά, αλλά δηλητηριώδη φίδια που πρέπει να συνθλίβονται. Εκείνοι που περιμένουν να παρατείνουν παράνομες πράξεις σε άλλα πανεπιστήμια πρέπει να πληρώσουν οδυνηρό τίμημα», έγραψε στο twitter.

Sırtlarını ajanlara,

zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) February 3, 2021

Διαβάστε επίσης:  Σήμανση Twitter για αναρτήσεις Σοϊλού κατά των ΛΟΑΤΚΙ - «Είναι διεστραμμένοι»

Nωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος είπε προς τους φοιτητές  «Είστε τρομοκράτες ή φοιτητές εσείς;». «Αυτή η χώρα πλέον δεν θα ξαναζήσει τα γεγονότα του Γκεζί στο Ταξίμ, δεν θα επιτρέψει θα τα ζήσει ξανά», είπε ο Ερντογάν , ενώ απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση είπε «Κύριε Κεμάλ, εάν πρόκειται να συνεχίσετε με τους τρομοκράτες φίλους σας, προχωρήστε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται ΛΟΑΤ. Αυτή η χώρα είναι έθνος, έχει ήθος».

Διαβάστε ακόμη: Δεκάδες συλλήψεις σε διαδηλώσεις για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Βοσπόρου

Keywords
Τυχαία Θέματα