Άρχισε ο «χορός» των καταθέσεων για χειραγώγηση αγώνα

Η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της γραπτές καταθέσεις και όχι εξ ακοής μαρτυρίες, για υπόθεση χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα. 

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΣΙΓΜΑ, οι Αρχές προσδοκούν σε ενίσχυση του μαρτυρικού υλικού με τις πιο κάτω ενέργειες: 

 - Δυο κλιμάκια ανακριτών άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από όσους βρίσκονται στο φύλλο αγώνος "Οθέλλου - Αγίας Νάπας". Οι καταθέσεις συνεχίζονταν μέχρι αργά το απόγευμα. 

- Στα επόμενα 24ωρα, αναμένονται και τα επικοινωνιακά δεδομένα των δύο  Δημήτρη

Μασιά και του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου που τελούν υπό κράτηση από χθες. 

Από την άρση του απορρήτου, θα διαφανεί, ουσιαστικά, αν είχαν ή όχι ύποπτες τηλεφωνικές επαφές, το προηγούμενο διάστημα.  Στο μικροσκόπιο, βρίσκεται, πάντως, και βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το οποίο φέρεται να κατέγραψε μία συνάντηση του Δημήτρη Mασιά, πριν τον ύποπτο αγώνα.

Πάντως και οι δύο αρνούνται κάθε ανάμιξη σε οποιαδήποτε αδικήματα. 

Σε παρέμβασή του στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, ο δικηγόρος του Δημήτρη Μασιά, Στέλιος Χριστοδούλου, ανέφερε ότι, μέχρι στιγμής, δεν λήφθηκε κατάθεση από τον πελάτη του και ότι αναμένει ειδοποίηση από την Αστυνομία.

Έντονη εντωμεταξύ είναι και η κινητικότητα στην ΚΟΠ, με την Εκτελεστική της Επιτροπή να ανακοινώνει συγκεκριμένες αποφάσεις. 

Αποφάσισε να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας  να προχωρήσει στη διαγραφή του Ανδρέα Κωνσταντίνου από τα μητρώα διαιτησίας.

Όσο αφορά τον Πρόεδρο της Αγίας Νάπας, τον Δημήτρη Μασιά, έχουν δοθεί οδηγίες στον Νομικό Σύμβουλο της ΚΟΠ να μελετήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση και να υποβάλει εισήγηση για περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ έλαβε τις συγκεκριμένες αποφάσεις, αφότου ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης Αγώνων για  ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και λαμβάνοντας υπόψη και την έκθεση του Παρατηρητή του επίμαχου αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι για τον αγώνα Οθέλλου - Αγίας Νάπας δεν έχει έρθει φάκελος από την ΟΥΕΦΑ. Ο λόγος, όπως πληροφορείται το ΣΙΓΜΑ, είναι επειδή οι εταιρείες διαπίστωσαν υπερβολική στοιχηματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να "κλειδώσουν" το παιχνίδι και να επιστρέψουν τα χρήματα στους στοιχηματίζοντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα