Ασυναγώνιστες ευκαιρίες ακινήτων από την Altamira Real Estate

Μοναδικές προσφορές ακινήτων παρουσιάζει η Altamira Real Estate για ακόμη μία εβδομάδα.

Οι εβδομαδιαίες επιλογές της εταιρείας έρχονται να ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών αναγκών, σε εξαιρετικές περιοχές με διαχρονικά υψηλή ζήτηση, όπως η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, τα Λατσιά, ο Λυθροδόντας, το Καϊμακλί, το κέντρο Λάρνακας, τα Περβόλια, η Αγία Φύλα και η Κάτω Πάφος.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές

στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Κενές κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει κενό μοντέρνο διαμέρισμα κοντά στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, στην τιμή των €150.000. Απολαμβάνοντας άριστες προσβάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες, το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ταράτσας (roof garden), καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο. Το συνολικό εμβαδόν ακινήτου ανέρχεται σε 88 τ.μ.. και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στα Λατσιά, κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, εντοπίσαμε κενή ανώγεια κατοικία στην τιμή των €220.000. Τοποθετημένη σε περιοχή με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς Δήμους, η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει χώρο στάθμευσης, ενώ έχει συνολικό εμβαδόν 198 τ.μ.. Είναι ιδανική τόσο για χρήση ως πρώτη κατοικία όσο και για ενοικίαση.

Σε όμορφη γειτονιά του Στροβόλου, κοντά στο δημοτικό σχολείο Απ. Λουκά και τη λεωφόρο Τσερίου, ξεχωρίζει κενή κατοικία με τιμή πώλησης τις €130.000. Τοποθετημένη σε περιοχή με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα, η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, δυο υπνοδωμάτια, γραφείο, μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 102 τ.μ..

Στο Καϊμακλί εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται προς €80.000. Το διαμέρισμα, εμβαδού 92 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Σε καταπράσινη περιοχή του Λυθροδόντα, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία με θέα στον ποταμό, προς €440.000. Η κατοικία τοποθετείται σε τρία εφαπτόμενα οικιστικά χωράφια, συνολικού εμβαδού 4.572 τ.μ., που πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα. Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, αποχωρητήριο, ένα υπνοδωμάτιο και δυο ακάλυπτες βεράντες. Ο όροφος διαθέτει δυο υπνοδωμάτια. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 435 τ.μ..

Σε κεντρική τοποθεσία της ενορίας Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα, ξεχωρίσαμε κενό διαμέρισμα στην τιμή των €140.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, μεταξύ των οποίων και το «Metropolis Mall», το διαμέρισμα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και δυο καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο, ενώ έχει εμβαδόν 107 τ.μ..

Κενή κατοικία πωλείται προς €150.000 στα Περβόλια. Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την τοπική παραλία, η κατοικία εντάσσεται σε τουριστικό συγκρότημα. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, αποχωρητήριο, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες, αυλή και χώρο στάθμευσης. Έχει συνολικό εμβαδόν 85 τ.μ. και είναι ιδανική για χρήση ως εξοχική κατοικία ή και για ενοικίαση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα και να αποφέρει καλή απόδοση.

Κενή μεζονέτα πωλείται προς €95.000 σε εξαιρετική τοποθεσία της Κάτω Πάφου. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαία κουζίνα/καθιστικό/τραπεζαρία, αποχωρητήριο και στον όροφο από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 96 τ.μ..

Οικιστικά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές

Στην περιοχή Αγίας Φύλας ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €190.000. Με εμβαδόν 927 τ.μ., το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο περί τα 30 μέτρα.

Στην κοινότητα Σιά εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €41.000. Σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από το κέντρο της κοινότητας και 1,8 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το ακίνητο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ έχει εμβαδόν 640 τ.μ. και εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.

Οικιστικό τεμάχιο ξεχωρίσαμε στο κέντρο του Δήμου Λάρνακας, στην τιμή των €45.000. Με εμβαδόν 114 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει ομαλή επιφάνεια και εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο περί τα επτά μέτρα. Εμπίπτει εντός ζώνης πυρήνα (Πα5) με ανώτατο συντελεστή δόμησης 210%, η οποία επιτρέπει ανέγερση τριώροφης οικοδομής.

Τέλος, σε ειδυλλιακή τοποθεσία της Πόλης Χρυσοχούς, εντοπίσαμε τρία οικιστικά οικόπεδα στην τιμή των €130.000, €135.000 και €150.000 αντίστοιχα. Τα οικόπεδα βρίσκονται κοντά στην παραλία, διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα με ομαλή επιφάνεια και εφάπτονται δρόμου με πρόσωπο από 28 έως 60 μέτρα. Έχουν εμβαδόν 649 τ.μ., 660 τ.μ. και 728 τ.μ. αντίστοιχα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα