Ασυναγώνιστο το τηλεοπτικό περιεχόμενο του NovaGo!

Χιλιάδες τίτλοι μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών, επιτυχημένων σειρών, αγαπημένων ταινιών της Finos Films, σημαντικών ντοκιμαντέρ, διασκεδαστικού παιδικού και συναρπαστικού αθλητικού περιεχομένου αποτελούν το ασυναγώνιστο τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας NovaGo!

H υπηρεσία NovaGo προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές Nova Cyprus χωρίς επιπλέον χρέωση και είναι διαθέσιμη σε smartphones,

tablets και laptops με σύνδεση σε δίκτυο WiFi από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πάροχο.

Με την υπηρεσία NovaGo οι συνδρομητές Nova Cyprus έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, τα νέα επεισόδια των δημοφιλών σειρών που προβάλλονται στα Novacinema αυτή την περίοδο όπως: «Blindspot ΙΙΙ», «NCIS XV», «Lethal Weapon II» και «Timeless II». Ακόμα και επεισόδια σειρών που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική, όπως «Divorce II», «Crashing II», «Here and Now» - και της σειράς «Barry» που έρχεται τον Μάρτιο - είναι άμεσα διαθέσιμα στην υπηρεσία NovaGo ταυτόχρονα με την πρώτη προβολή τους στα Novacinema.

Από το NovaGo δεν λείπουν και ολόκληροι οι κύκλοι αγαπημένων σειρών, τα Nova Box Sets, συμπεριλαμβανομένων των «Masters of Sex», «The Son», «Black Sails», «The Embassy», «1992», «1993», «Gomorrah», ενώ από τον Μάρτιο θα βρίσκεται σε Nova Box Set και η βραβευμένη σειρά «The Handmaid’s Tale»!

Κάθε μήνα η υπηρεσία NovaGo θα διαθέτει ένα αφιέρωμα ταινιών με συγκεκριμένη θεματολογία. Ο Μάρτιος θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις γυναίκες και οι συνδρομητές Nova Cyprus θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες γυναικών, όπως: «Η Σιδηρά Κυρία», «Άρνηση», «Αφανείς Ηρωίδες», «Παιχνίδια Συνωμοσίας», «Brain on fire», «Επτά Μέρες με την Μέριλιν» «150 mg», «The Immortal Life Of Henrietta Lacks», «Δύο Αποφασισμένες Γυναίκες», «Dalida», και «Μητέρα Τερέζα».

Μέσω της υπηρεσίας NovaGo οι συνδρομητές Nova Cyprus έχουν επίσης την δυνατότητα να παρακολουθήσουν LIVE 18 κανάλια, μεταξύ των οποίων NovastarsHD(διαθέσιμο μέχρι 4 Μαρτίου), Novacinema1HD, Novacinema2HD, Fox, FoxLife, NovalifεHD, με δυνατότητες όπως Play, Pause, Rewind και σε επιλεγμένα κανάλια Catch Up Tv.

Η Nova Cyprus συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση, προσφέροντας το καλύτερο περιεχόμενο, με τον καλύτερο τρόπο!

Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova CyprusΜπείτε στο site της Nova Cyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα