Μπαρσελόνα, έτσι δεν πας πουθενά...

Η Μπαρτσελόνα έκανε δώρο ένα αστείο γκολ στην Αλαβές και κόλλησε στο 1-1 παρότι έπαιζε για πολύ ώρα με παίκτη περισσότερο, κάτι που την φέρνει στο -8 από την κορυφή.

Πλέον οι δικαιολογίες έχουν στερέψει, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται αν έχει ότι χρειάζεται να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τα ματς δίχως νίκη έφτασαν τα τέσσερα και ήδη μετά από 6 παιχνίδια, οι Καταλανοί βρίσκονται στο -8 από την κορυφή!

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα στην Αλάβα ήταν εικόνα μιας ομάδας που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Δίνει ένα γκολ

ερασιτεχνικού επιπέδου στους γηπεδούχους από λάθος γύρισμα του Πικέ στον Νέτο και κάκιστο κοντρόλ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα (31’ Ριόχα, 1-0) και από εκεί και μετά όλα της πάνε στραβά.

Έχει δύο ακυρωθέντα γκολ από Γκριεζμάν και Μέσι στην επανάληψη και παρότι βρίσκει το 1-1 με υπέροχο πλασέ του Γκριεζμάν (63’) δεν καταφέρνει να πάρει την νίκη.

Η αποβολή του Χότα Πελετέιρο (62’) βοήθησε τους Καταλανούς να παίξουν μονότερμα στο τελευταίο ημίωρο, όμως το νικητήριο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ο Πασέκο έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, ο Μέσι ήταν μες τα νεύρα και η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κλότσησε άλλη μία ευκαιρία, μένοντας πια πολύ μακριά από τις θέσεις της κορυφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα