Μπεργκ: «Είμαι χαρούμενος που είχαμε το VAR, να βρούμε τις συνεργασίες...»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC, σχολίασε τη νίκη απέναντι στη Δόξα και στάθηκε στη δύναμη που λαμβάνει η ομάδα από τον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο OFC TV:

Για τον αγώνα με τη Πάφο: «Είχαν μία καλή αρχή στη σεζόν και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα. Η Πάφος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Παίζουμε στην έδρα μας, ανυπομονούμε για το παιχνίδι, αλλά είναι καλή ομάδα».

Για το ματς με τη Δόξα: «Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα ήταν δύσκολο. Το γνωρίζαμε

γιατί κέρδισαν την Ανόρθωση και έφεραν ισοπαλία με ΑΕΚ. Είναι σε καλή φόρμα και έχουν δυναμώσει την ομάδα τους. Όταν επιστρέψαμε από το Καζακστάν, παίζοντας ένα διαφορετικό τύπου αγώνα, δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τη νοοτροπία και τη διάθεση των παικτών μου. Είχαν την ποιότητα για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στο τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που είχαμε το VAR επίσης, γιατί για τους διαιτητές δεν ήταν εύκολες αποφάσεις σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το VAR τους βοήθησε πολύ. Πήραν τις μεγάλες αποφάσεις σωστά και πιστεύω αυτό ήταν καλό για το παιχνίδι.

Κρατάμε τη νοοτροπία και τη διάθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε και δεν τα παρατήσαμε, είναι το πιο σημαντικό αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι για να κυριαρχήσουμε, να βρούμε τις συνεργασίες και τον κατάλληλο χρόνο στις κινήσεις μας, για να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη ξανά. Βοήθησαν πολύ την ομάδα. Προσέχουν και υποστηρίζουν την ομάδα συνεχώς, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένας λόγος που ήταν δυνατό για να έρθει η ανατροπή με τη Δόξα. Του θέλουμε μαζί μας, έχουμε τους ίδιους στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεργκ, Είμαι, VAR,bergk, eimai, VAR