Μπεργκ: «Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να ανέβουμε πιο ψηλά»

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής της Ομόνοιας αναφέρθηκε για την επίδοση της ομάδας του, για τις μεταγραφές και για άλλα ενδιαφέρον ζητήματα.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

«Φάνηκε σήμερα ακόμη πιο έντονα λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε. Όταν η Ομόνοια έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση της για να παίξει, δεν πιστεύω ο κόσμος θα μιλούσε τόσο πολύ για τις μεταγραφές. Έχουμε αρκετούς έξω, σύντομα θα έχουμε επιστροφές από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μία καλή ομάδα. Έρχονται κάποιοι παίκτες, πιστεύω ότι για τις μεταγραφές Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο για παίκτες.

Επηρεάζει και ο κορονοϊός αλλά και τα συμβόλαια αρκετών. Ψάχνουμε καλύτερους ή διαφορετικούς και αυτοί οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι, ούτε παίζουν σε μικρά πρωταθλήματα, είναι σημαντικό να βρούμε την ισορροπία. Δεν είναι ότι δεν είμαστε ενεργοί, δεν ψάχνουμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε κάποιες».

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε καλή θέση, πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε ν’ ανέβουμε στη θέση που πρέπει να βρισκόμαστε».

Διαβάστε στο SPORTIME την συνέχεια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα