Χ. Χρίστου: Τα επιδόματα αιτητών ασύλου προέρχονται από τους φορολογούμενους

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στην εκπομπή του Σίγμα  «Χωρίς Περιστροφές» με τον Γιάννη Καρεκλά.

Ο Χρίστος Χρίστου απάντησε στους χαρακτηρισμούς των υπόλοιπων κομμάτων περί Χούντας τους οποίους απορρίπτει και διερωτάται γιατί αυτοί που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν εδώ και 50 χρόνια δεν οδήγησαν τους Αξιωματικούς ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Γιατί οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της Χούντας δεν οδηγήθηκαν ποτέ ενώπιον Δικαστηρίου για τα εγκλήματα της Κύπρο;» Ο Χρίστος Χρίστου

τόνισε την ανάγκη επαναφοράς  του κυπριακού ως προβλήματος εισβολής και κατοχής, ώστε οι συνομιλίες να γίνονται στη σωστή βάση.

«Το 2024 έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία επιθετική Τουρκία από την Πύλα την Αυλώνα, δεν έχει καμία διάθεση για λύση». Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αποκάλυψε έγγραφο της Κομισιόν που απαντά από πού προέρχονται τα επιδόματα των αιτητών ασύλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό. «Σας επιβεβαιώνουμε ότι τα βοηθήματα που λαμβάνουν οι αιτητές ασύλου καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό ..και αυτό είναι από μια επιτροπή που δεν στηρίζει το ΕΛΑΜ».

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις των κομμάτων, ο Χρίστος Χρίστου ανέφερε ότι αρκετά μέλη τους κατέληξαν στη φυλακή για σκάνδαλα και όχι για κοινωνικούς αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα