Χαμός με τη συναυλία Αργυρού-Ρουβά: Φωνές για το κατάμεστο Τσίρειο (ΦΩΤΟ)

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου και συγκεκριμένα των ομάδων της Λεμεσού βλέποντας τις χθεσινοβραδινές εικόνες του κατάμεστου Τσιρείου Σταδίου στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και Σάκη Ρουβά.

Εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη συναυλία δείχνουν κατάμεστα τα άνω διαζώματα της Ανατολικής και Δυτικής κερκίδας του σταδίου. Την ίδια ώρα υπάρχει σχετική απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίου για περιορισμό χρήσης του 50% για λόγους ασφαλείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν χώρα στο Τσίρειο. «Γνωρίζαμε ότι δεν

θα εφαρμοζόταν τίποτα. Κάποιοι κοροϊδεύουν τον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και της Λεμεσού. Πως γίνεται να διασκεδάζουν για τέσσερις ώρες στην κατάμεστη Δυτική; Μιλάμε για αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Έχουν πρόθεση να πλήξουν το ποδόσφαιρο. Είναι μια εσκεμμένη απόφαση. Πως γίνεται να βάζεις 8.000 στη συναυλία και στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν περιορισμοί. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάει ο κόσμος του Απόλλωνα στο γήπεδο».

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ ανέφερε ότι «Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ένα τεράστιο φιάσκο, μια μεγάλη κοροϊδία, προς τα Σωματεία της Λεμεσού αλλά και προς τον κόσμο της Λεμεσού και δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο. Δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία δικαιολογία και κανένα ψέμα από τις Αρμόδιες Αρχές. Η αντίδραση μας θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η ΑΕΛ θα στείλει επιστολές με τις γραπτές μας θέσεις, προς όλες τις Αρμόδιες Αρχές, στο ΓΣΟ, στον ΚΟΑ και όπου αλλού χρειάζεται. Δεν πρόκειται πλέον να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση με το Τσίρειο στάδιο. Παίζουν με τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη του κόσμου της Λεμεσού. Μεγάλη ευθύνη για τα όσα έγιναν ψες στη συναυλία έχει ο ΓΣΟ, που έχει επίσης και την ευθύνη της άθλιας κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του σταδίου. Έχουμε τραυματίες ποδοσφαιριστές εξαιτίας της άθλιας κατάστασης του αγωνιστικού χώρου».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νιλολαίδης δήλωσε ότι είναι ένα ζήτημα, η ασφάλεια είναι… ασφάλεια είτε πρόκειται για φιλάθλους, είτε πρόκειται για μουσικόφιλους».

Πρόσθεσε ότι πρέπει να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και από την άλλη να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία του πολίτη.
Συμπλήρωσε ότι το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι μία ανάγκη η οποία καλύπτεται μετά από πάρα πολλά χρόνια. «Αναμένουμε με χαρά και ελπίζω σύντομα να αρχίζει να λειτουργεί έστω με κάποιες μικρές ατέλειες που θα τελειώσουν κι αυτές σύντομα. Αντιλαμβάνεστε πόσο αντιπαραγωγικό είναι για μία ομάδα της Λεμεσού να παίζει ένα διεθνές παιχνίδι εκτός πόλης».

Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης μίλησε στον Super Sport FM και τόνισε μεταξύ άλλων πως «έχουμε δώσει τις προδιαγραφές εμείς. Θέλουμε τη συμπαράσταση των ομάδων της Λεμεσού. Για εμάς το γήπεδο είναι ασφαλές. Ο ΓΣΟ δεν έχει ευθύνη για τους θεατές που μπαίνουν στο γήπεδο».


 

Διαβάστε ακόμη: 

Και τελικά «φουλ» το Τσίρειο με Αργυρό... Στο Απόλλων-Ομόνοια;

Έντονη αντίδραση για Τσίρειο: «Κάποιοι μας κοροϊδεύουν»!

Αντίδραση ΑΕΛ: «Φιάσκο, κοροϊδία, δεν θα δεχθούμε καμία δικαιολογία και κανένα ψέμα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα