Χαρτζιώτης: Να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας

Παρέλαβε από την Άννα Κουκκίδη Προκοπίου το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Μάριος Χαρτζιώτης. Σε δηλώσεις του ο κ.Χαρτζιώτης είπε πως δεν προετοίμασε ομιλία γιατί δεν είναι ορθό να πει πολλά.

«Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την υψηλή και τιμητική θέση που μου έδωσε». Εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ.Προκοπίου.

LIVE: Πραγματοποιήθηκαν οι τελετές διαβεβαίωσης - Παρέλαβαν οι νέοι

«Από

τις πρώτες μου δηλώσεις εξήρα το έργο που επιτέλεσε στον τομέα της Δικαιοσύνης, τομέα που γνωρίζω από πρώτο χέρι εδώ και 35 χρόνια.

Ομολογουμένως έχω δει απτά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προχωρήσω αυτή τη δυναμική που έδωσε η κ.Προκοπίου με όλες μου τις δυνάμεις με στόχο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης γιατί ομολογουμένως δεν πάει άλλο. Το Υπουργείο αυτό είναι πολυσύνθετο, είναι ευαίσθητο, κρίσιμο και έχω να επιτελέσω έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Στόχος είναι η ολοκλήρωση και η υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, δεν θέλω να πω πολλά».

Συνέχισε λέγοντας, πως «προσβλέπω στη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων. Θέλω να υποσχεθούμε στον τελευταίο Κύπριο πολίτη ο οποίος ιδιαίτερα ανησυχεί σήμερα για την ασφάλεια του κ.Αρχηγέ, ότι όλοι μαζί θα δώσουμε άπαν των δυνάμεων μας για να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας. Στο θέμα των Φυλακών, θα προχωρήσουμε τον εκσυγχρονισμό και θα λάβουμε τα μέτρα τα οποία απαιτούνται για να έχουμε σύγχρονες φυλακές με αποτελεσματικά σωφρονιστικά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα