Χειροπέδες σε 39χρονο στη Λεμεσό για υπόθεση ναρκωτικών

Ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και χρηματικό ποσό εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων,  στην κατοχή και στην οικία 39χρονου οδηγού, ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:00 και στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του ΟΠΔ ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Λεμεσού, όχημα που οδηγούσε  39χρονος, ο οποίος κατά τον έλεγχο παρέδωσε ένα τσαντάκι ώμου.

Όπως διαπιστώθηκε, σε αυτό υπήρχαν 40 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους περίπου

69 γραμμαρίων, 25 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που μοιάζει με κοκαΐνη μικτού βάρους περίπου 16 γραμμαρίων, 10 συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους περίπου 13 γραμμαρίων, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.

Εξάλλου, σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ η ένδειξη ήταν θετική.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους περίπου 51 γραμμαρίων και τρείς συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους περίπου 24 γραμμαρίων.

Αφού επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση. Η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού). 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χειροπέδες, 39χρονο, Λεμεσό,cheiropedes, 39chrono, lemeso