Χειρουργική Κλινική του ΓΝ Λάρνακας ΟΚΥπΥ: Με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια του

Η Γενική Χειρουργική του ΓΝ Λάρνακας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στελεχώνεται από μια ομάδα έξι ειδικών χειρούργων και τεσσάρων ειδικευόμενων χειρούργων οι οποίοι με την τεχνογνωσία τους και με τη συνεχή ενίσχυση και υποστήριξη που της παρέχει η διεύθυνση του ΟΚΥπΥ εργάζεται καθημερινά με ζήλο και ενθουσιασμό ώστε ο ασθενής να νιώθει άνεση και ασφάλεια.

Χειρουργική Κλινική Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας - ΟΚΥΠΥ - YouTube

Δρ. Αναστασίου: «Διαχείριση περιστατικών με επιτυχία»

Ο Δρ. Τάσος Αναστασίου, Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής αναφέρει ότι το άρτια καταρτισμένο

επιστημονικό προσωπικό της Κλινικής σε συνεργασία με το νοσηλευτικό τμήμα, διαχειρίζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία, τόσο επείγοντα όσο και προγραμματισμένα ψυχρά περιστατικά που αφορούν την ευρύτερη επαρχία της Λάρνακας. «Η παρουσία στο νοσοκομείο μας μονάδας εντατικής θεραπείας κλειστού τύπου που στελεχώνεται από εντατικολόγους καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου επιτρέπει την επιτυχή και ασφαλή αντιμετώπιση ιδιαίτερα βαραίων και επιπλεγμένων χειρουργικών περιστατικών τόσο από άλλες κλινικές του νοσοκομείου Λάρνακας όσο και από ιδιωτικά νοσηλευτήρια της ευρύτερης επαρχίας Λάρνακας», πρόσθεσε ο Δρ. Αναστασίου.

Βαρύτητα στα μεγάλα και πολύπλοκα χειρουργεία

Η Δρ. Άννα Βαβλίτου, Καρδιολόγος και Εντατικολόγος αναφέρει ότι η παρουσία εντατικολόγου 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα διασφαλίζει ότι η Κλινική είναι σε θέση να υποστηρίξει ανά πάσα στιγμή οποιονδήποτε ασθενή και έτσι παρέχεται η δυνατότητα να υποστηρίζονται ιδιαίτερα οι ασθενείς οι οποίοι υποβάλλονται σε μεγάλα και πολύπλοκα χειρουργεία.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μούσκος, Νοσηλευτικός Χειρούργος και Υπεύθυνος Χειρουργείου τονίζει οι ασθενείς που έχουν χειρουργηθεί στην Κλινική εκφράζουν το αίσθημα ασφάλειας που η Κλινική τους εμπνέει. «Στον χώρο του χειρουργείου της Κλινικής συνήθως οι ασθενείς προσέρχονται τις περισσότερες φορές αγχωμένοι. Η ομάδα του χειρουργείου τόσο οι χειρούργοι γιατροί όσο και η νοσηλευτική ομάδα προσπαθούν να ηρεμίσουν τους ασθενείς για να νιώσουν ασφάλεια», καταλήγει ο κος Μουσικός.

Σύγχρονος εξοπλισμός

Η Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας του ΟΚΥπΥ λειτουργεί μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχει άμεση συνεργασία του Τμήματος με τα άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου ώστε να υπάρχει καλύτερη έκβαση και διεκπεραίωση τόσο προγραμματισμένων όσο και επειγόντων χειρουργικών περιστατικών. Σύμφωνα με τον Δρ. Γεώργιο Φραγκιουδάκη, Γενικό Χειρούργο η προτεραιότητα της Κλινικής είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας του ΟΚΥπΥ ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 24800500 και 24800361.

Keywords
Τυχαία Θέματα