Χλώρακα: Δικηγόρος ζητά από το κράτος να πληρώσει τις ζημιές στο συγκρότημα

Νέο έγγραφο αποδεικνύει τη διασύνδεση της συζύγου του εκπροσώπου της ΚΙΣΑ, Δώρου Πολυκάρπου, Νικολέτας Χαραλαμπίδου, με το συγκρότημα Άγιος Νικόλαος στη Χλώρακα, φέρνει στο φως στο ΣΙΓΜΑ.

Πρόκειται για επιστολή που υπογράφει η ίδια ως δικηγόρος της Alpha Panareti Ltd, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την οποία μάλιστα ζητείται

από το Κράτος, να αποκαταστήσει όλες τις τρομακτικές ζημιές που υπέστη το κτιριακό συγκρότημα.

Διαβάστε ακόμη: Δεν συλλαμβάνονται οι παράνομοι μετανάστες λόγω «έλλειψης χώρου»

Την επιστολή απέστειλε η κυρία Νικολέττα Χαραλαμπίδου προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το Υπουργικό Συμβούλιο ημερομηνίας 18 Αυγούστου 2023.
Πρόκειται για τη σύζυγο του εκπροσώπου της ΚΙΣΑ, Δώρου Πολυκάρπου, η οποία ΚΙΣΑ διαγράφηκε από το μητρώο Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, και αργότερα εγγράφηκε ως μη κερδοσκοπική εταιρεία στον Έφορο Εταιρειών για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.

Στο επίμαχο σημείο 11 της επιστολής, η κυρία Χαραλαμπίδου αναφέρεται σε απαιτήσεις προς το Κράτος για να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που υπέστη το συγκρότημα, από την ημέρα έκδοσης του διατάγματος απαγόρευσης χρήσης, που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι και σήμερα.

Η κυρία Χαραλαμπίδου ισχυρίζεται ότι λόγω της έκδοσης αυτού του διατάγματος από την Έπαρχο Πάφου, μετά από οδηγίες του τέως υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρή, οι πελάτες της δεν ασκούσαν κανέναν έλεγχο στο συγκρότημα, και ότι το συγκρότημα επήλθε υπό την ευθύνη της Επάρχου Πάφου και κατ’ επέκταση του Κράτους.

Διαβάστε επίσης: Αυτοψία Σίγμα στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα- Σοκαριστικές εικόνες

Μάλιστα αναφέρεται σε κατ’ ισχυρισμό οφειλόμενα ποσά για το νερό προς το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας, με αποτέλεσμα οι πελάτες της να αναγκαστούν να υδροδοτήσουν το συγκρότημα με ενναλακτικούς τρόπους.

Το ΣΙΓΜΑ επικοινώνησε με τον Κοινοτάρχη Χλώρακας, Νίκο Λιασίδη, ο οποίος ανέφερε ότι ο σύζυγος της κυρίας Χαραλαμπίδου, Δώρος Πολυκάρπου, μετέβη μετά τη διακοπή της υδροδότησης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας, ζητώντας να επανασυνδεθεί το νερό, και η απάντηση που έλαβε ήταν το χρέος της εταιρείας είχε φθάσει στις 153 χιλιάδες ευρώ, και ότι για να υπάρξει επανασύνδεση του νερού θα πρέπει πρώτα να εξοφληθούν τα οφειλόμενα. 

Διαβάστε ακόμη: Για ιστορική αλλαγή ισοζυγίου εισροών και επιστροφών μεταναστών μίλησε ο ΥΠΕΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα