Χρ.Σαββίδης: Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπ. Εργασίας - Τι συζήτησαν

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Χρύσανθος Σαββίδης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον νέο Υπουργό  Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Παναγιώτου.

Αρχικά, ο κ. Σαββίδης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον κ. Παναγιώτου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εργασίας και απασχολούν την Επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, τα ζητήματα αφορούν την ΑΤΑ,

τα επιδόματα συντάξεων και ιδιαίτερα των χαμηλοσυνταξιούχων, το πέναλτι του 12% για όσους συνταξιοδοτούνται στα 63 τους χρόνια, τα προβλήματα υποστελέχωσης του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου αλλά και του Επαρχιακού Γραφείου Εργασίας Πάφου.

Ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Παναγιώτου, όπως ανέφερε, είναι γνώστης αυτών των  προβλημάτων και το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί όλες τις υπηρεσίες Πάφου που άπτονται στο Υπουργείο του.

Τέλος, ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και ο Υπουργός Εργασίας, αποφάσισαν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν την πόλη και επαρχία μας και άπτονται στο έργο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα