«Δεν είχαμε την εμφάνιση που μας έδινε το δικαίωμα»(ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την εμφάνιση που έδινε το δικαίωμα για πρόκριση.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Μας βρίσκει πικραμένους γιατί χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία. Δηλαδή να κατακτήσει ο ΑΠΟΕΛ για τρίτο σερί νταμπλ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν

υπάρχουν μόνο επιτυχίες. Είναι και οι αποτυχίες.
Πάντα ως προτεραιότητα η κάθε ομάδα βάζει το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κατακτά και τους δυο τίτλους, όμως εκ του αποτελέσματος αυτό το οποίο μένει είναι ότι δεν είχαμε την εμφάνιση που μας έδινε το δικαίωμα να το διεκδικήσουμε. Άλλωστε όταν φτάνεις σε μια διαδικασία των πέναλτι είναι καθαρά θέμα τύχης και συγκυρίας της στιγμής.
Ο Αστίθ ήταν από τους καλύτερους παίκτες και να που το έφερε η ποδοσφαιρική μοίρα να έχανε το πέναλτι
Έχουμε ένα στόχο να κυνηγήσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με την Ομόνοια το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να κάνουμε άλλο ένα βήμα για το 25ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας
Αν δεν κριθεί κάτι μαθηματικά δεν μπορείς να συζητάς για καθοριστικά παιχνίδια. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπροστά μας είναι η Ομόνοια και θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την διαφορά από την ΑΕΚ.
Πρέπει να περιμένουμε για Καρλάο και Εφραίμ. Η τιμωρία του Μερκή είναι εφέσιμη, άρα παίρνει αναβολή εκτέλεσης για 8 μέρες. Άρα θα παίξει με Ομόνοια και ΑΕΚ.
Έχει κάποιες μέρες που προπονείται κανονικά αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος για 90λεπτο. Είναι θέμα κρίσης του προπονητής αν τα τον εντάξει στα πλάνα του»

Keywords
Τυχαία Θέματα