«Δεν έπεσα από τα σύννεφα για την Καϊλή…ήταν η εκλεκτή της ολιγαρχίας»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ο οποίος μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Να σας πω ότι έπεσα από τα σύννεφα δεν θα είμαι απολύτως ειλικρινής. Για την πορεία και το ποιόν της κ.Καϊλής είχα πολλές επιφυλάξεις. Όταν άκουσα κι αυτή την εξοργιστική ομιλία της τέλη Νοεμβρίου για το Κατάρ που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά μου. Αυτά που είπε

είναι δύσκολο ακόμη και η ίδια, η εκλεκτή της οικονομικής – μιντιακής ολιγαρχίας στην Ελλάδα για πολλά χρόνια… με σπόνσορες και υποστηρικτές όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία.

Την επόμενη μέρα της ομιλίας της, το κατήγγειλα δημοσίως. Μίλησα με ανθρώπους μέσα στη σοσιαλιστική ομάδα και τους είπα ότι εκτίθεστε. Δεν περίμενα κι εγώ αυτή την εξέλιξη.. βαλίτσες με χρήματα και όλα αυτά που οι αστυνομικές αρχές είπαν ότι βρίσκουν σε σπίτια διακινητών ναρκωτικών».

Διαβάστε επίσης: Συνέρχεται σήμερα η Διάσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο για καθαίρεση Καϊλή

«Όλα αυτά μαυρίζουν την εικόνα του Κοινοβουλίου.

Υποστηρικτές και αβανταδόροι της, πολιτικοί και δημοσιογράφοι που στριφογύριζαν γύρω από τον ποδόγυρό της… γιατί είναι και ωραιότατη γυναίκα την εξυμνούσαν.. τώρα παίζουν ένα έργο δεν την είδα δεν την ξέρω», συμπλήρωσε ο κ.Παπαδημούλης.

«Τώρα λέει ο κ.Ανδρουλάκης ότι είναι Δούρειος Ίππος της ΝΔ η κ. Καϊλή.. έρχεται τώρα ο κ.Μητσοτάκης που έκανε καμπάνια εδώ στο Κοινοβούλιο υπέρ της. Και οι δυο έχουν δίκιο γιατί η Εύα Καιλή ήταν ένα είδος «πασοκονεαδημοκρατία» με μόνη σταθερά την εντελώς ακραία αντισύριζα στάση. Τώρα δεν ασχολείται κανείς με αυτά.. όλοι βρωμίζουν και την Ελλάδα και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το Κοινοβούλιο», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη

Qatargate: «Δηλώνει αθώα», λέει ο δικηγόρος της Καϊλή στην Ελλάδα

Πιο κάτω στο βίντεο αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Παπαδημούλη.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Καϊλή…ήταν,den, kaili…itan